Ех, страдалци, къде сте?

Обикновено по това време, около Великден, изскачат едни много, ама страшно страдали, че били едва ли не стреляни с автомати да не влязат в черква! Пълни глупости!

Давам десет хиляди лева награда, ако някой дойде с доказателства, че заради влизане в черква на Великден е бил репресиран!

Хайде, аман от фалшишиви поборници! Лично съм ходил да наблюдавам кои отиват – но никой не е бил нито уволняван, нито пращан в Белене! Пълна простотия се насажда! Едва ли не онова време е било лагери, държавна сигурност, разпаряне на панталони, ах , забрана за проклетите Бийтълси и прочие идиотщини…

Ах , страдалци, дето сега твърдят как са се зъбили на партийните секретари, как Държавна сигурност им предлагала работа, ала те – не! Никога не искат!

Трънки – сами се предлагаха тези нищожества, за да оплюват приятели и конкуренция!

Стига са се правили на жертва, защото те са и палачи! Другото го знаем! Ала зад чистите души, такива като Георги Марков, боклуци трупат кариера!

Нека тези тъпанари от синьото простронство да отговорят: защо не допуснаха дори да влезе на Раковски 134 в централата на СДС , защо не допуснаха на нито един митинг – най-големия страдалец – Илия Минев! Той 27 години е бил в затворите! А Иван Костов отсича: какъв е този, ха да си гледа работата!

Нима Държавна сигурност им попречи?

Политически боклуци!

Стефан Северин

http://pogled.info