Е, ДА ВЛЕЗЕ УБИТИЯТ!

Генерал Годжи, Боку, кат на хора ви се молим, кажете каква е логиката?!? Отменят днес задължителните маски на обществени пространства на открито. Дотук добре. Но какви са скоковете на мисълта ви, споделете си с нас, побъркахте ни вече!

Значи при 100 заразени всички с маски и ни преследват като империалисти полицаите да ни глобяват, ако не сме с парцал на устата, а при 1500 заразени, ги отменяте. Кажете бре, душички, как ви дойде на мозъчетата това нещо?!? Защо ни направихте на м???@@и? Защо се издушихме, за какво сума ти пари дадохме?

Ами цехчетата на ГМР, които ударно шият маски, какво правят? Ами аптеките и магазините, заредили складовете с маски? Тъкмо кифлите започнаха да си правят маски с камъни „Сваровски”, и пресякохте фешън тенденцията!

Направо ги сваляйте тези мерки. Или обяснете каква ви е логиката. Българите сме изпълнителни, но само ако не ни правят на пълни глупаци. Днес казвате едно, което се бие с това от вчера и е съвсем различно от утрешното. Побъркахте ни!!!

А хилядите глоби за не носене на маски? И то при по-малко заразени? Какво ще ги правите? И тъй като тази простотия с глобата няма да издържи в съда, вместо да ни създавате на всички работа, вземете отменете това безумие.

Сега да очакваме ли и небременни и такива с отраснали наследници и собственици и на други гадинки извън кучетата да можем да посетим парка?!? Поне да ви попсуваме на спокойствие на въздух и слънце!
Разбираме разочарованието на ГМР, че инвестицията в чували не му се оправда, ама това е положението. Недисциплиниран народ сме и това е. Ай пийте по една ваксина и утре дишайте спокойно!

Елена Гунчева

loading...