Е, ТОЗИ НЕ СЕ СПРЯ!

Бившият Плевналиев отново блесна от екрана. Дали обаче от ранното ставане сутринта, е придобил стила на Цецку в речта си: “ в една голяма част от индустриите, свързани с новата икономика, България не стои зле“. Даааа! Простимо е.

И е много интересно, след като е такъв върл фен на електронното правителство, защо нито веднъж не спомена колко МИЛИАРДА лева са дадени последните години за създаване на електронно правителство и защо още го няма? Аааа? Може би защото именно прозрачността на електронното управление ще предотвратява корупцията. А тя е насъщна за гербавите като слънцето и въздуха. И за това също нито дума. Корупцията се споменава като някакъв факт от природата – съществуващ ей така, в нищото. Корупцията се извършва от хора на властови позиции. От управляващите. От същите тези, които трябва да въведат електронното правителство.

Но не му стиска да критикува. Дори думичка не казва кой е виновен, че след толкова много разходи, само едно свидетелство за съдимост отпадна.

И гледайки цялото интервю, установих, че отново е намесил Президента Радев – водил битки, които не били в интерес на държавата.

Затова пък Бившият не водеше и не води никакви битки. Защото битките са за мъже!

Елена Гунчева