Жалка българска орисия

Така е, уважаеми братя българи и пенсионери! Днешната ни Родина е държава, за огромно съжаление, само на географската карта. Тя е една напълно зависима и разпродадена страна, най-вече в ръцете на чуждестранните апаши, които скубят българските милиони и милиарди от опосканите ни джобове… И хич даже не им пука ние как живеем.
А т.нар. комисия КЕВР, ще не ще, никой не я пита. Тя е просто един изпълнител на чуждите интереси. Тя е напълно зависима от алчните и ненаситни чужди апаши, по-културно изречено – инвеститори и концесионери. Постоянно търсени и канени от нашите ръководни елити. Затова и цените на тока, водата, топлото ще хвърчат нагоре, защото чужденците искат и искат съобразно своите лични интереси. Уж според тези цени в другите страни от ЕС, все повече и повече да ни скубят и да трупат милиарди от джобовете на поробените от тях българи.
А основната причина за това безспорно ограбено бедняшко българско състояние през този вече 29-годишен смазващ капиталистически преход е преди всичко в изцяло съсипаните ни високо прогресиращо развита българска промишленост и родно селско стопанство по времето на омразния им социализъм. Което пределно ясно бе извършено от побеснелите тогава тъй нарекли се демократи, по-точно лъже, псевдодемократи. Под мотото, че всичко социалистическо трябва да бъде унищожено. Нищо, че то е строено с огромната ентусиазирана активност на целия български народ, за доброто на всички ни.
И това, което за никого не е тайна, бе осъществено под ръководството на Иван Костов за промишлеността и на Филип Димитров за селското стопанство, под непосредствените указания на американския агент Сорос. Който по рождение е унгарец. Но браво на днешния унгарски ръководител Виктор Орбан. Който, макар че не е нито комунист, нито социалист, но след като се е уверил в коварните съсипни замисли и игри на Сорос, смело реши и най-вулгарно го изгони от Унгария, заедно с неговите вербувани соросоиди. Което при нас е невъзможно да стане, защото всичките днешни родни ръководители и ръководства са предани американски продажници, с чувствителен брой соросоиди и фашизоиди.
Което означава, че ние сме изцяло една заробена и разпродадена европейска страна. И докато е така, нищо добро не ни очаква. Така че заплатите на висшите ръководни елити и административни екипи ще растат със стотици левове месечно, а на нашите братя пенсионери до 3,8%.
Такава е, уви, за жалост, съвременната ни мрачна и жалка българска действителност, от която засега даже и Господ не може да ни спаси.

Пенка Ненова,
Казанлък

Резултат с изображение за пенсионери

duma.bg