Жалко, че Костадин подлъга много хора и ги въвлече във фалша на патриотичните си игрички. Много жалко!

Върти се една снимка на новия Волен – Костадин. Обрамчил си физиономията с някаква черна маска, на която стои знакът на „Възраждане“, а вляво пише „Управляват ни идиоти!“

Под снимката на тоя хубавец се леят призиви да не се гласува за Радев. И си викам: Още един се присламчи на все още богатата ясла на бившите управляващи идиоти.

P. S. Умишлено не публикувах потрета на Костадин. Не искам да си цапам стената. Но ме връхлитат тревожни съмнения, че това дете на ВМРО-то ще пречи и много ще вреди в близкото бъдеще, което за него ще е последен пасианс в политиката.

Тъжно е, че този сравнтелно млад човек е историк, че и доктор на историческите науки. Грамотен и образован е, а пръска само злоба около себе си. Може и наистина да е историк, но май нищо не е проумял и разбрал от тази иначе мъдра наука, една от целите на които е да ни предпазва от грешките на миналото.

Жалко, че Костадин подлъга много хора и ги въвлече във фалша на патриотичните си игрички. Много жалко!

Но да оставим Костадин да се порадва на парламентарния комфорт и облагите от новата си авантюра. Надявам се това да не е за дълго и да е за последно.

Любо КОЛЬОВСКИ