ЖЕНАТА, РАЗРУШИЛА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, НИ УЧИ ДА БЪДЕМ ЕВРОПЕЙЦИ!

Меркелката, явно в плен на някакви свои психически състояния, отново отвисоко на срещата на върха ни обяснява, че Западните Балкани били техни /на Германия/, европейски съседи и имали „европейска перспектива“. Е, побеснях. Тази бездетна, тресяща се от тремор женица, която покани варварите в Европа, която унищожи европейските ценности, която си правеше селфита с „гостите“, докато същите изнасилваха немски жени на площада в Кьолн, ни казва каква ни била европейската перспектива!

И отново ще подчертая – ЕВРОПЕЙСКИЯТ КОНТИНЕНТ НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ! Той принадлежи на народите, които живеят от векове на него. Ние, българите, повече от ТРИНАДЕСЕТ ВЕКА, сме европейци. И европейската перспектива за България е посочил хан Аспарух, когато е забил меча си и е казал: „Тук ще бъде България!“.

Същите тези уж християнски цивилизовани народи на Германия и Франция, бяха съюзници с турския султан и търгуваха с него, докато българите, християните, бяха поробени от османците и биваха потурчвани, избивани и унижавани. Големите европейци и християни тогава приемаха това за нормално. Защото ние спряхме ислямът да не пропълзи в цяла Европа. А Меркелката сега го пусна доброволно….

Омръзна ми хора, които са горили вещици по площадите и са се къпели по три пъти в живота, предавали братята и сестрите си християни, които вместо да защитават вярата, са пращали рицарите си към Йерусалим да грабят и убиват, да ни дават акъл как ние да бъдем европейци!

Ние сме европейците, Танте Меркел, ние! Ние, които 13 века отстояваме европейските и християнски ценности, въпреки кланетата, натискът, въпреки вашето безразличие към страданията на християните по българската земя и често – въпреки вашата съпротива да ни позволите да бъдем свободни и независими.

И, Танте, не бъркай шута Бойко, който скача за захарче, с истинските българи!

Елена Гунчева