Жертват мишките

Некадърни са и хвалбата да си направят като хората! Вместо да изпише вежди на Цветан Цветанов, бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев е на път да му извади очите. Да признае театрално, някак лежерно, че шефът му министър – политическо лице, е контактувал с престъпния свят, което би подхождало повече на оперативен работник, е супер тъп гаф. Нас ни имат за баламурници – това е ясно. Театралното интервю в офис на банка, с униформа на МВР на стената е по заповед на Щуката. Вече жертват мишките.
И са супер нагли. Толкова нагли, че не им пука да кажат, че стражарите контактуват с апашите. Добри и лоши са едно. Мафия!
Сега ще обясняват, че някой, пострадал от „Наглите“, се е оплакал на Цветанов, а той е подал името на топ ченгето в МВР. И че е малоумно да говорим за хора с отнет бизнес, рекетирани до дупка от „влиятелни особи“, близки до Най-Наглия и защитени с полицейски чадър. Ко? Не!
Главният прокурор Сотир Цацаров няма да си направи труда и да мигне дори срещу „Цветанов и Ко“. За широката публика има спецакция на МВР с участието на ГДБОП и „Кобра“. Леле! Ще задръстят телевизорите. Няма да остане време за пиара на щаба в Банкя. До следващото (Му) отвличане

Ина Михайлова

Резултат с изображение за Калин Георгиев цветанов

http://duma.bg