Живеем в условия на тотална управленческа немощ за решаване на каквито и да е проблеми, свързани с инфлацията в страната!

Живеем в условия на тотална управленческа немощ за решаване на каквито и да е проблеми, свързани с инфлацията в страната! Министри и депутати обикалят пропагандните студия и всячески заблуждават населението, че високите цени се дължат на привнесена отвън инфлация!
ЛЪЖА!

Първият фактор за висока инфлация са високите цени на електроенергия, която си произвеждаме ние като държава! Правителството граби населението с пет пъти по-висока цена на тока, която се увеличава чрез поставени фирми на входа и изхода на системата!

Вторият фактор е увеличената цена на горивата, въпреки драстичното падане на цената на петрола! В този случай сме свидетели на уникален картел между големите търговци на горива и правителството, което пълни продънената хазна с акцизи и ДДС.

Всичко това има пряко отражение върху крайните цени на основни стоки от потребителската кошница, които съсипват населението по най-безпощаден начин! За пореден път българския народ е заложник политико-олигархични интереси, които ни водят към пропастта!

Димитър Байрактаров