ЖИВОТЕЦЪТ, САНЧО, ЖИВОТЕЦЪТ….

Хората сигурно са полудели! Паникьосан за мизерния си животец агресивен дебил намушка момче в трамвая в София, защото не носило маска. Тоест – може да застраши живота на дебила, който не осъзнава, че парцалът служи само за разпознаване на подобни типове и заобикалянето им отдалеч.

Свободата отдавна умря в западната цивилизация. Основните права останаха на хартия и струват точно толкова, колкото и листа хартия, на който са написани. Медицинските експерименти с хора се превърнаха в новото верую на безмозъчните. Контролът е по-лесен над паникьосаните и търсещи спасение, нали?!?

Агресията винаги е характерна за българите. Но с тази пЛандемия нещата излязоха извън контрол. Жалки същества, за които задникът им представлява цялата им вселена, се изживяват като полицаи и палачи спрямо всеки, който си позволи различно мнение.

И какво да очакваме скоро – черен печат на челото, че не сме ваксинирани, вечерен час и ограничаване на правата? И правото на всеки да стреля срещу тези, които не вярват във вирОЗа?!?

Елена Гунчева