ЖОРО ДАНТЕЛАТА СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ВРАЧКА

Мислителят Георги Марков, известен и като Жорко Дантелата, или агент Николай, отново изригна в справедлив гняв, че някой иска да го отстрани от копанята, към която с къртовски усилия се е присламчил. При положение, че хората са го запомнили предимно с шутовете, които раздаваше и с нищо смислено, никой не е учуден, че агент Николай е решил да се пробва на ясновидското поприще.

България щяла да стане погребална агенция, а нас да ни налегнат мор, глад, международна изолация и бедност. Направо без сияйното присъствие на Борисов и ГЕРБ, слънцето ще залезе и вечна тъма ще се спусне над територията, кокошките ще спрат да снасят, а на кравите ще им се пресече млякото….

Всичко това явно звездите му го говорят, защото разумът няма как. Освен ако не говори за бъдещето на гербоидите, които, ако ги отстранят от държавната хранилка, ще изпукат от глад и мизерия, защото нямат мозъка сами да си изкарват хляба.

И на мен звездите, но най-вече разумът ми говори, че именно Борисов превърна България в местопрестъпление и територия, която е опустошена и с народ, който мизерства. Имам усещането, че с тяхното изритване от властта /защото те явно няма сами да си тръгнат/, нещата рязко ще тръгнат на по-добре, най-малкото защото никой не може да краде и да бъде чак толкова некадърен, като гербоидните дебили.

И, агент Николайчо, разбирам те, притеснен си, ама много яко си притеснен. Защото такива като теб могат да виреят само в блатото и калта. Само там могат да бъдат използвани като пачаври за забърсване на политическа помия.

Само, че, няма да мине! Не и този път! Оставка, бе, мутри, не ви щем. Пък ако ще и кокошките да спрат да снасят без вас.

Мутри – вън!

Елена Гунчева

loading...