ЖУРНАЛИСТИТУТКИТЕ НА ГЕРБ

Днес в един от националните ежедневници една женица, за която ще е много пресилено да я нарека журналистка, отново се възмущава. По принцип от всичко, което е против управляващата шайка.

Корнелия Нинова била „оцапала“ терена, като повикала посланиците на страните в ЕС и говорила, че гербавите можели да фалшифицират изборите. Това изречение намира място в национална преса!?! Момата явно се изживява като селската клюкарка в стенвестник.

И да припомним нещо друго – Цецку от два месеца търчи отвъд океана и обратно и където седне и където стане, говори само, че БСП вече купува гласове, че се страхува от манипулиране и фалшифициране на изборите. И на молитвената закуска включително. И да не ме обвините в пристрастие – отворете му профила и вижте – всяка първа публикация е как БСП ще манипулират изборите!

Значи Цецку може да говори и да ни излага и „оцапва терена“ /по „изящния“ стил на журналиститутката/, но никой друг не може!

Направо си го запишете в Конституцията – чл. 1 – ГЕРБ са единствената партия в държавата, всички трябва да се кълнат в ГЕРБ и никой няма право да говори, освен ГЕРБ.

Журналистиката беше сериозна професия. Сега се превърна в журналиституция! Съчетано с стил на изразяване и писане, подходящи за селски пазар. Дори ежедневниците, които се смятаха за сериозни, вече изпаднаха до нивото на жълти парцали. Жалка, жалка история…..почти като журналиститутката, която винаги е дежурна да плюе Президента, БСП, Русия и Путин. В този ред!

Затова и никой не ги чете вече….свински и пикливи медии. А сега и Домустелевижън ще имаме!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.