ЖУРНАЛИСТИТУТКИТЕ СЕ ПОДЛАГАТ НА КОЗЯК

 

Понякога съжалявам журналистите. За единия хляб и черен хайвер какво са длъжни да правят. А психологическия прийом в спорта някой винаги да бие, унижава, смазва и прочие, приемам като вид психологически проблем, за който по-скоро психиатрите имат логично обяснение. Някакви фрустрации, ама да не се отплесвам от темата….

Виждаме на снимката, един потомствен БЕЛГИЕЦ как според нашите журналиститутки унижавал Русия. То в Белгия всички БЕЛгийци са такива май, особено във футболните им отбори. А и не само там. Все едно ние да си повикаме футболисти от Уганда и след това да бием тъпан, как българският отбор побеждавал.

Вземете се в ръце и си спомнете какво сте учили в университета, ако естествено, не сте си купили изпитите! Подобни тъпи прийоми, за да се подмазвате на властващите, само отблъскват хората от медиите. Защото май парцалчетата, в които превърахте медиите си, никой не ги купува. Заради вас!

И не, че нещо, ама да коментирате ние къде и как сме се излагали във футбола?! И изобщо скоро някой бил ли ни е с малко? И колко сме унижени заради футбола. Разбирам част от мъжете, които се отъждествяват с футбола, и аз обичам да гледам добър футбол, ама преди подобни простотии да се пишат, да си погледнем първо нашите!

Елена Гунчева