Журналистическата проституция е така наречената модерна мейнстрийм проституция – най-лесно достъпна и най-ниско платена

България днес е публичен дом, в който от десетилетие проституцията е узаконена.
Журналистическата проституция е така наречената модерна мейнстрийм проституция – най-лесно достъпна и най-ниско платена.

Втората най-древна професия на света. Всеки така наречен бизнесмен или така наречен политик може да си купи журналист/ка/, които да го направят медиен герой.

Проституираща покупко-продажба на „таланти“ , които биват превръщани в гаранти на зададеното от „боса“ какво да говорят, как да говорят, кого да покажат, кого да смажат….
Днес bTV, утре Nova, БНТ…. По всичко, което пречи…

Те го правят вече механично, без мисъл, без чувства, без емоция, без срам. Нали с това си изкарват хляба. Горчив, но все пак хляб!
В този ред на мисли…

Една от неразкритите загадки на природата е защо тя хаби толкова генетична маса, за да създаде такава елементарна сервилна форма на живот като тази на „мисирките“ .

И защо тази съмнително уж интелигентна форма на живот се мъчи да назубри текстове пред огледалото, за да ги изрече послушно в ефир. След като има крещящи, истерични слушалки за проводник на мисъл. Чужда.

За какво се мъчите ве, Умствени Кастрати? Защо просто не си освободите душите и не комуникирате като мравките, чрез химия.

Или по-точно с метанови облаци. Като ви се прииска да задоволите онази биологическа нужда да сервилничите на някого, просто се напънете и пуснете сигнал.

Ние по миризмата ще разберем за присъствието ви!!!
Не ли!?

Силвия Георгиева