Журналистическата проституция е така наречената модерна мейнстрийм проституция – най-лесно достъпна и най-ниско платена

България днес е публичен дом, в който проституцията е узаконена.
Журналистическата проституция е така наречената модерна мейнстрийм проституция – най-лесно достъпна и най-ниско платена. Втората най-древна професия на света. Всеки така наречен бизнесмен или така наречен политик може да си купи журналист/ка/, които да го направят медиен герой. Проституираща покупко-продажба на таланти, които биват превръщани в гаранти на зададеното от боса какво да говорят, как да говорят, кого да покажат, кого да смажат….
Днес bTV, утре Дневник…. В други ден каквото пречи…
И те го правят вече механично, без мисъл, без чувства, без емоция, без срам. Нали с това си изкарват хляба. Горчив, но все пак хляб! А за да има и малко сиренце отгоре, какво ли не би направил/а/ медийната проститутка. Какви ли лъжи не би изговорила, кой ли не би очернила, кой ли бандит не би „узаконила”, кой ли новопоявил се държавен динозавър челопреклонно с „ореол“ не би възнаградила!?
В този ред на мисли…
Една от неразкритите загадки на природата е защо тя хаби толкова генетична маса, за да създаде такава елементарна сервилна форма на живот като тази на мисирките. И защо тази съмнително уж интелигентна форма на живот се мъчи, заедно с пиарите да назубри текстове пред огледалото, за да ги изрече послушно в ефир.
За какво се мъчите ве, Умствени Кастрати? Защо просто не си освободите душите и не комуникирате като мравките, чрез химия. Или по-точно с метанови облаци. Като ви се прииска да задоволите онази биологическа нужда да сервилничите на някого, просто се напънете и пуснете сигнал. Ние по миризмата ще разберем за присъствието ви!!!
И по „опразнените столчета“…. Не ли!?

Силвия Георгиева

loading...