Жълто – сините костюми на Урсула и компания ми идват в повече

Жълто – сините костюми на Урсула и компания ми идват в повече.
Според проекта за данни за местоположение и развитие на въоръжени конфликти / ACLED/ , през 2022г.значителна част от земното кълбо е погълната от някаква форма на конфликт.

Членовете на ЕК не облякоха червено – сини костюми / цветовете на знамето на Донбас/, нито червено- черно бели / Сирия/, независимо от дългогодишните войни и пострадали хора.

10% от населението на света гладува.
Според Wolrdometer само днес са починали от глад 28 660 души, а гладуващите в света са около 900 .млн.Без достъп до безопасна за пиене вода са близо 780 млн души.

В същото време броячът , отчитащ световните разходи за нелегални наркотици през 2022г. се върти по- бързо от гайгеров брояч. Разходите приближават 281 600 000 000 долара.Само за миналата година в САЩ са починали от свръх доза наркотици 107 000 души.
Къде е ЕС?
Кой е виновен за тези контрасти и несправедливост.

Помните ли секретната грама на американския посланик Байърли в България и доклада му от 2006г. по данни на ЦРУ относно противоправната дейност на Борисов и скандалните сделки за гориво и продажбата на метамфетамини?

САЩ дълги години бяха световен лидер и контролираха икономиките / чрез политическите си послушници/ на много държави.Създаваха чрез службите си поводи за въоръжени конфликти, подкрепяха ги, създаваха медийно удобни истини и ….печелеха.
Когато казвам САЩ нямам предвид американския народ, а шепата глобалисти, които искат да превърнат света в куклен театър.Да унищожават хора защото земята е пренаселена, да контролират политически процеси, да определят съдбата на народи.
Не че са бедни и гладни.Играят си на богове – за сметка на човечеството.

Изходът от войната в Украйна ще бележи пътя им – с разцвет или погром.Русия е непредсказуем и трудно преодолим противник.Тя е единствения.Тя е отдавна най – значимата мишена на глобалистите.
Причината е, че се страхуват.
А и колкото да са безпардонни няма да поемат отговорността за ядрена война.
За това ще обличат послушковците си в жълто- сини костюми и ще разкарват Зеленски по чужди парламенти за да изрича техните послания.Сигурна съм, че го презират и когато вече не им е нужен ще го захвърлят или констатират смъртта му.

Изборът на Русия е един – да продължи докрай.В противен случай не само тя, но и целият свят ще се разпадне.И тук не става дума за идеология, форми на управление и пр.

Става въпрос за ценности, за морал, за човечност.Светът не е шахматна дъска и никой няма право да ни мести като беззащитни пешки и да ни изхвърля, внушавайки, че го е направил някой друг.
………..
Дрехите си в жълто и синьо ще нося след края на войната.

Румяна Ченалова