ЗАДАВАМ СИ ЕДНИ ВЪПРОСИ…..

Тези дни на Козяк е много пренаселено. Знайни и незнайни български политици отиват да се кълнат във вярност и да рапортуват на колонизаторите. И естествено, се надяват да получат тяхната подкрепа за властта. Главната Мутра на Републиката мина оттам /по иформация на „Афера“/, а след това обясненията бяха, че говорили за бъдещото правителство!!! Явно никой не намира нещо нередно в това, че бъдещите български правителства се обсъждат в американското посолство!

Днес разбирам, че и Митов и Ристето Продайбългария са минали на доклад през Мустафата /източник https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d1…//.

Затова имам въпроси към българските политици:
– Христо Иванов – бяхте ли на Козяк и какви бяха разговорите?
|Не намирате ли за нередно вместо с народа си, да определяте бъдещето на България с чужди посланици? И какво обещахте, ако те ви дадат властта?
– Бойко Борисов – този път какво заложи от България, за да си спасиш задните части от възмездие и какво се договори на Козяк?
– Служебното правителство – НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ да се изреждате като лакеи в американското посолство и да съгласувате действията си вместо със закона и българския народ, с американския посланик?!?
– Колко от българските политици са се договаряли на Козяк?

Отговорите са смущаващи. И равнозначни на държавна измяна! Крайно време е да осъзнаем, че сме колония и да се освободим от това злотворно влияние. И да започнем с това, ДА НЕ ИЗБИРАМЕ ПОДЛОГИ И ЛАКЕИ НА САЩ ВЪВ ВЛАСТТА!

Елена Гунчева