ЗАЛОГЪТ Е СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ

В неделя е ден, в който да решим бъдещето си като народ. Защото отдавна отминахме критичната точка, когато изборите бяха само за избиране на поредните управляващи. Вече изборът е за това да я има ли България. Изборът е дали да позволим на шайка престъпници да ликвидират държава на четиринадесет века, или да покажем, че сме българи и няма да позволим да ни правят на овце!

Обръщам се към хората, които са уплашени. Получих много информация за работодатели, които са събирали работници и служители с указания задължително да гласуват за ГЕРБ. Със заплахи, че иначе ще останат без работа и могат да проверят как са гласували.

Знам, че ви е страх за хляба ви, за децата и семейството ви, ако останете без работа. Но те ви лъжат. Няма как да разберат за кого сте гласували. Те ви контролират чрез собствения ви страх. Докога ще се страхувате? Докога вашите работодатели ще се страхуват и много от парите за заплати, иновации и реинвестиции ще отиват в черните партийни каси на управляващата партия?

Колко пъти искате още да ви принуждават, да ви притискат и да сте зависими като роби дали ще ви разрешат да работите и да оцелявате? Колко пъти ще треперите за хляба си, докато използват капиталът да ви притискат да вършите нередни неща? Колко пъти ще се примирявате? И как ще погледнете децата си, защото днес решавате и тяхното бъдеще?

Много от вас са объркани и уплашени. Не са наясно как да постъпят правилно. Много са отвратени от всички политици и се чувстват използвани и излъгани. Други са заблудени от купени от управляващите протестъри и инфлуенсъри, които ви убеждават, че с гласуване нищо няма да се промени. Някои смятат, че гласуването за малки партии е начин да влезят почтени хора във властта.

Осъзнайте – борим се с мафия. Не с редова, нормална политическа партия, а с партия, изградена като мафиотска структура от хора с престъпно съзнание и минало. Те няма да се засрамят, те няма да се осъзнаят и променят. Те ще грабят, докато и последният българин, отвратен, ще напусне красивата ни България! Затова В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕМ!

Манипулации и купуване на гласове, разбира се ще има! Но те са силни заради нашето примирение и страх. Ако всики българи отидем да гласуваме СРЕЩУ тях, те са загубени. Защото и манипулациите и купуването могат да променят вота само при нисък процент гласуващи. Дори правенето на бюлетините невалидни има някакви граници, след които става ясна манипулацията.

Затова – ДА ПРОМЕНИМ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ! ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ГЕРБ. ГЛАСУВАЙТЕ С № 18, ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА В МОМЕНТА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ С ГЕРБ. Точно заради това фалшивите социалисти от АБВ откраднаха името на коалицията, за да подлъжат хората и да отклонят гласове. Затова са и десетките малки партии, които също отклоняват гласовете ни. Всичко това работи в полза на ГЕРБ.

ВРЕМЕ Е, БЪЛГАРИ! ОТ НАС ЗАВИСИ ЩЕ Я ИМА ЛИ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ИМА ЛИ РОДИНА ЗА ДЕЦАТА НИ. ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ПО СКАЙП И ЕДИН ДЕН И НИЕ ДА ЗАБРАВИМ, ЧЕ ИМАМЕ РОДИНА!

ГЛАСУВАЙТЕ! ОТ НАС ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО НИ!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.