Западът лъже на всеки 5 минути и обвинява с своята болест Русия и всичко живо, което не е Запад

Западът гледаше на Русия като на своя собствена територия десетилетия наред. Дори сега, дори вчера продължава да се държи така, сякаш Русия му е бащиния и ще прави каквото той иска. Доказателството е фактът, че политици и медии в ЕС си дрънкаха необезпокоявани как газът от Русия ще продължи да си върви за долари и евро.

В такова поведение мога да направя само два извода.

– Западът гледа на Русия и на Путин като на нещо абсолютно несериозно, пренебрежително и унизително. Я па тоя, я па тея, ще правят каквото поискаме, защото те са глупаци, руснаци, гниди, а ние сме умни, красиви и винаги велики! Нещо като – Мани го тоя Путин, приказва, че газът ще е в рубли, ама ние нахално ще си плащаме в евро както и довчера!

– Западът е толкова дълбоко потънал в разруха и дезинтеграция на собствената си същност, че ще умре, но никога няма да признае, че е загубил и ум, и красота, и сила, и ценност, и влияние. Може би това е психиатричната и психологическата причина, по която Западът лъже на всеки 5 минути и обвинява с своята болест Русия и всичко живо, което не е Запад.

Разберете, тази Русия на Путин, в 2022 година отдавна не е Русия на Горбачов и Елцин, Русия на СССР, Русия на Сталин, Русия на Ленин!
Разберете, тази Русия и този Путин са нещо съвсем друго, здраво основано, здраво консолидирано, организъм, който има съвсем други нужди от познатите на Запад!
Разберете, вътрешните противници на тази Русия и този Путин са много, сред самите руснаци са много, но още повече са тези, които подкрепят новата Русия на Путин.
83% му е рейтингът е момента!

Разберете, ако можете.

С тази Русия по друг начин трябва да се общува. По друг начин да се работи. Потенциалните възможности на България за сътрудничество и икономическо развитие чрез Русия са на практика безгранични. И ако България направи така, че да приеме такова сътрудничество, никога повече няма да бъде зле. Ще има работа, и печалби и сигурност и всичко.

Да другаруваме със Запада е едно.
Да слугуваме на Запад, който ни използва и изцежда, е нещо съвсем друго!
Какво пречи другаруването и със Запада и с Русия за полза на България? Нищо не пречи. Просто има сили, които не желаят България да е добре и да има ползи. Точно тези сили се опитват да скъсат връзката на България с Русия. Защо, всеки да си отговори.
Тази връзка е неразрушима.
Ще проверят и ще се убедят! А дотогава ще тънем в Западна мизерия, докато под носа ни има развитите, изобилие и успех.

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ