Западът няма никакъв интерес от мир в Украйна, опитите са да бъде вкарана ситуацията в безкраен ад

Вчера руското външно министерство изпрати ноти до всички държави с предупреждение за оказване военна помощ на Украйна. Нашата държава също ни следвало да е получило тази нота. В нея Русия предупреждава държавите да не се намесват в конфликта като въоръжават Украйна.

Само за уточнение да кажа, че в последните седмици Западът изпрати мащабни количества оръжие и техника на Украйна, което само по себе си означава едно – Западът иска тази война да продължи, Западът иска тази война да се разшири като обхване и територията на Русия, а най-много иска Русия да атакува член на НАТО. Целият фокус на събитията е концентриран в това, да не се позволи войната да приключи, нито да се продължат и завършат преговорите между Москва и Киев. В Украйна вече са основните нишки на политическите процеси в други държави, като горещ пример са изборите за президент във Франция. У нас също.

Абсолютно не се допусна да се завършат преговорите между Русия и Украйна, не се изпълниха договорените неща в Истанбул. Тук е мястото да поздравя всички борци за мир, които се срутиха от пиадесталите си, твърдейки, че Русия носи отговорността за войната и нейното продължение. За мен няма съмнение в нито един момент, но скоро на 100% ще може да се докаже, че Русия беше планирала бърз и възможно най-безболезнен ход в Украйна, но нещата се проточиха именно заради безпрецедентната масова намеса на Запада чрез хора, оръжие и техника за Украйна. Така че, за пореден път събитията отсяха способните да виждат и разбират.

Понеже Западът няма друго решение освен саботирането на каквото и да е подобрение, Западът няма никакъв интерес от мир в Украйна, опитите са да бъде вкарана ситуацията в безкраен ад. Само че този път няма да успеят. Русия се пренастройва всеки ден и каквото и да и струва, тя ще довърши започнатото, дори ако се наложи да има открити военни действия с други държави. Много ще помогнат разкритията на лъжите, интригите и манипулациите на Запада спрямо човечеството.

Санкционната война срещу Русия е фактически зануляването на Запада по Шваб. Явно то ще бъде проведено поради неописуемата глупост на хората, вярващи на западния ред и морал, както и поради безпрецедентното предателство на западните елити към техните собствени народи. Това се разбира моментално, в мига, в който видиш човек, който е убеден, че Русия и Путин са демоните, виновните за случващото се и санкциите са средство за унищожението на този омразен народ, трябва да си наясно, че се намираш в матрицата на зануляването. Така че информационното отразяване на реалността е много лесно за разпознаване. И много трудно да се приложи поради чудовищния все още натиск за лъжовната реалност, поддържана от световните глобалистки медии.

Опитите Русия да бъде изключена отвсякъде, от световните организации, фактически означава подриването на тези световни организации из основи, с изключение на пет мегаважни световни, всичко останало от тях ще станат ненужни и ще изчезнат до няколко години. Начело с ООН. Всичко това ще бъде занулено буквално върху главите на убедените антируски люде по цял свят.
Аз предвиждам създаването на нови световни организации, в които лека полека ще се преливат сегашните държави. Ефектът ще е оглушителен. Но за това трябва време, засега Русия е фокусирана във военните действия, справяне с икономическите трансформации и борбата на фронта на информационната война. Едва когато ги спечели всичките, тогава ще се обърне към изграждане на нови световни структури.

Глобализмът се срива величествено, повличайки своите почитатели, които ръкопляскат!

Анастасия Гешева