Западът толкова жестоко е потънал в собствената си дезинформация за света, че не ще дума да чуе, око да хвърли, да види как точно стоят нещата

Западът толкова жестоко е потънал в собствената си дезинформация за света, че не ще дума да чуе, око да хвърли, да види как точно стоят нещата. Същото е положението с неговите почитатели у нас, но и по цял свят. Сравнението със средновековното тъмно невежество е неизбежно.

Колкото по-тежка русофобия срещам, толкова по-голямо невежество се крие в нея. За съжаление не мога да посоча дори един пример на изключение от това правило. Русофобията по същество е средновековен фанатизъм без аргументи. Но не това е важното. Важното е, че са потънали в една резедава представа за света и нещата, която е толкова трагично невярна, че им предстои ужасен удар за отрезвяване. То просто няма друг начин. Говориш, обясняваш, те едно си знаят.
CAUSA PERDUTA.

Тяхната дезинформация я правят единствена информация и смятали да я отстояват с министерства на ИСТИНАТА. Тоест, само ТЯХНАТА ИСТИНА Е ИСТИНА.
Без коментар.

Един американски конгресмен предлага американски войници да се включат официално във военни действия срещу Русия. За да защители СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА.
Всъщност това ви го казвам, защото сенаторът е от ….републиканската партия.
Ехо, Тръмпистите, нещо?

Анастасия Гешева