ЗАПЛАШВАТ ГРАЖДАНИ НА ПРОТЕСТА ПРЕД МС В СОФИЯ НАСРОЧЕН ЗА 11 ЯНУАРИ В 12:00 ЧАСА

ПП Синя Звезда алармира за недопустими нарушения гражданските права и свободи на гражданите на Република България като граждани страна членка на Европейския Съюз и на Европа по време на протеста на 11 Януари насрочен за 12 часа на бул. „Дондуков“1 пред Министерски Съвет в София.

Синя Звезда във Фейсбук. – https://web.facebook.com/thebluehookstar/?modal=admin_todo_tour

Уебсайт на партията – https://estoimenova4.wixsite.com/thebluehookstar?fbclid=IwAR0PIvMciaqJ0qaNtrs7qNkwqhjHFYzw4cg7HMh_VjeGvul29qapU82k560

„Заплашваха хората с осакатяване и убийство като им казваха, че ще им запишат имената и ще бъдат намерени след протеста.“ коментират присъстващи.

Членове на гражданско движение Синя Звезда , бъдеща политическа партия информират, че хора преструващи се на сакати са окупирали гражданския протест пред Министерски Съвет на бул. „Дондуков“ 1 в София на 11 Януари и са казвали иносказателно на всички присъстващи и протестиращи, че ще запишат имената им и ще ги направят инвалиди, ако веднага не се разотидат оттам.

„Разгонваха крехката и скромна тълпа протестиращи с актьорски състав, който заплашваше хората с осакатяване и убийство ако останат там“ , коментира член на движението.

В социалната мрежа Фейсбук и страницата на протеста пък излезна пост цитиращ случилото се така:

“ ИСКАМ ОФИЦИАЛНО ДО ОБЯВЯ, ЧЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДНЕС СИ ИЗВЪРШИ ХАРАКИРИ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ В ГРАД СОФИЯ!

ПРИ РЕХАВИЯ БРОЙ ПРОТЕСТИРАЩИ ИДВАХА ХОРА ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА ЦЪКИ ПРЕСТРУВАЩИ СЕ НА ИНВАЛИДИ , КОИТО КАЗВАХА, ЧЕ ИМ ЗАПИСВАТ ИМЕНАТА И ГИ ЧАКА СЪЩАТА СЪДБА КАТО ТЯХ БИЛО ИНОСКАЗАТЕЛНО ИЛИ НЕ И РАЗГОНВАХА ХОРАТА ОТ ПРОТЕСТА.

АКО ТОВА НЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА И РЕПРЕСИЯ ДА ЗАПЛАШВАШ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД С ОСАКАТЯВАНЕ И УБИЙСТВО И ДА НЕ МУ ДАВАШ ПРАВО ДОРИ НА ДЕМОКРАТИЧЕН ПРОТЕСТ, ДА ПРОТЕСТИРА ДОРИ СРЕЩУ ТЕБ , ЗАЩОТО НЕ ТЕ ХАРЕСВА И СМЯТА, ЧЕ СИ БОКЛУК, ТО НЕ ЗНАМ КОЕ Е.

ТОВА ГО НЯМА И В РУСИЯ ВЕЧЕ ДАЖЕ ВЕ ОЛИГОФРЕН. ЩЕ ОСАКАТИШ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА МОЖЕШ ДА ОСТАНЕШ НА ВЛАСТ И ДА СИ КРАДЕШ И РЕПРЕСИРАШ НА ВОЛЯ ЛИ КВО? ПИТАМ?

ДЪРЖА ТОЗИ ЧОВЕК ДА СИ ДЕПОЗИРА ОСТАВКАТА В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ. АЗ ОТ УБИЙЦИ И ОЛИГОФРЕНИ ЗАПЛАШВАЩИ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, ЗАЩОТО НЕ ГО БИЛИ ХАРЕСВАЛИ И ОТНЕМАЩ ИМ ДОРИ ПРАВОТО НА ДЕМОКРАТИЧЕН ПРОТЕСТ НЕ ЖЕЛАЯ ДА БЪДА УПРАВЛЯВАНА И СЪМ МУ ЗАПИСАЛА ИМЕТО СЪЩО.

ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ ТЕЗИ ПУБЛИЧНИ ЗАПЛАХИ СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ОСТАНАТ БЕЗ СИГНАЛ В ПРОКУРАТУРАТА И ЖАЛБА В КОЯТО ИЗРИЧНО ЩЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ И ПРОФИЛИТЕ НА ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ В ПОСОКА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА ИНВАЛИДНОСТ В ГРУПАТА НА ПРОТЕСТА НАСРОЧЕН ЗА 11 ЯНУАРИ ПРЕД МС И ЖАЛБАТА ЗА ГЕНОЦИД И МАСОВА ЗАПЛАХА ЗА ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ И ТЕЖКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ НАД СТОТИЦИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ЛИЧНО СРЕЩУ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

УВАЖАЕМИ ХОРА ТОЗИ ЧОВЕК Е ПРОСТО ЕДИН НЕВМЕНЯЕМ ДЕМЕНТИРАЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕПРЕСОР, БОЛЕН МОЗЪК И УБИЕЦ. НЕ Е НИКАКЪВ ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НИКАКВА ПАРТИЯ И ИСКАМЕ ОФИЦИАЛНО НЕГОВАТА ОСТАВКА И ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА СЕГА!

ИДЕАЛНО ОСНОВАНИЕ ЗА ГРУПОВ ИСК В СТРАСБУРГ ЗА ГЕНОЦИД НАД НАЦИЯТА НИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО. ЗАКОПАВАШ И УНИЩОЖАВАШ ПАРТИЯТА И ХОРАТА ДЕТО СА ТЕ Е СЪЗДАЛИ ЕЖЕДНЕВНО КОМУНИСТ ДОЛЕН!

ТОЛКОВА ГО ПРЕДОБРИ, ЧЕ НАПРАВО СЕ НАСРА! “

Според основателката на движението заплахите срещу гражданите са грубо нарушаване на демокрацията и право на открит протест и изразяване на публично мнение и позиция на всеки Български гражданин в Европейска правова, капиталистическа държава, член на Европейски съюз през 2019 година, в 21 век. Също така категорично счита,  заплахите са обект режисура изпълнена по поръчка и сценарий на Цветан Цветанов, тъй като гражданското движение бе обявило официално участието си в протеста и подкани всички свои приятели в социалната мрежа, последователи и съмишленици да участват в него, а основна точка в програмата му е залегнала оставката на Цветан Цветанов, заради геноцида над цели обществени групи от Българската нация, в това число жени, адвокати и кибер сигурността и неприкосновено лично кибер пространство на гражданите на цяла България извършени под негово давление и организация през 2018 година. С програмата на партията наименована като Кодекс на честта на Синя Звезда може да се запознаете и да разгледате тук – https://docs.wixstatic.com/ugd/e733a9_3d2fb0d9b7344561aa5fafee984c3f90.pdf