ЗАРАБОТВАТЕ ЛИ НА ГЪРБА НА ДЕЦАТА НИ

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'п S 1 COS по данни на министерство на образованието и науката, за периода 10-26.11.2021 г.Ð страната са проведени 600 000 теста на ученици от до IVKл., κJI., като само при 0,002% от тях или 116 ученици са отчетени положителни резултати.'

От доклад на Главния държавен здравен инспектор Кунчев става ясно, че за ШЕСТНАДЕСЕТ ДЕНА са направени 600 000 теста на ученици от първи до четвърти клас, от които са отчетени ОБЩО 116 ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ! Някак си ГДЗИ е пропуснал да спомене колко са стрували тези безсмислени тестове на всеки един от нас. Икономическата логика за държавата и народа ги няма. Има само логичен извод, че някой печели комисионни пари на гърба на българските деца.

В самия доклад е посочено, че заболеваемостта сред децата е минимална. Тестовете също доказват това. И ако може някой мъдър мислител от ПП /Проектът на посолството/ сега да обясни защо се продължава с тестовете в училищата? И да обясни как ще завършат учениците и как ще бъдат изпитани за срочните оценки!

Правителството е съвсем отскоро. Но веднага стана ясно дори за ментално увредените, че продължава още по-агресивно кампанията за насаждане на страх, принуда и паника сред хората. Като първа цел си поставиха ваксиниране с експерименталните ваксини и вместо към здравната система, която изнемогва и то не заради ковида, а заради унищожаването й последните три десетилетия, пари се харчат за пълни глупости.

Показателно е, че Проектът на посолството направо заявиха, че няма да подкрепят искането на Възраждане за създаване на Временна комисия, която да установи реалната картина за ковида в България, както и какви пари са потрошили за мерките, какви са резултатите и последиците. Явно им е по-лесно да подхвърлят мизерните 75 лева на пенсионерите, да изнудват родителите, че децата им ще останат без образование, ако не разрешат да ги тестват, отколкото да дадат информацията, която всички искат да знаят.

Има нещо гнило в Проекта на посолството. Борисовата политика по Кирчовски!

Елена Гунчева