Заседналостта сега е най-сериозният проблем, с който никой в обществото не се бори, да го разреши

Днес ще говоря за ЗАСЕДНАЛИТЕ ХОРА.
Това са хората, които мислят, че се намират в 90-те години и нещата са черно бели за по-голямо удобство. Западът е добър и бял. Изтокът и по-специално Русия е лоша и черна. Респективно към сегашния момент, ЕС и НАТО са добри и бели, Русия и Путин са лоши и черни.

За ЗАСЕДНАЛИТЕ хора в 90-те е невъзможно да разберат, че са заседнали и че това, което си мислят, няма нищо общо с реалността. Нито Западът е добър, нито Русия е лоша. Но това състояние на заседналост много умело се използва от информационната пропаганда и се утвърждава нарочно, като по този начин може да се каже, че западната идеологическа пропаганда държи в подчинение ЧРЕЗ НЕВЕЖЕСТВО И НЕВЕДЕНИЕ своите поданици. Да, поданици, не граждани! За да си гражданин, трябва да си се избавил от господаря си. Имаш ли господар, ти си поданик!

В групата на ЗАСЕДНАЛИТЕ ХОРА има една увредена до крайност прослойка, психически болна, която за съжаление е най-отпред в обществените процеси в България, а и в цяла Източна Европа, вече 30 години. Това са онези, които даже не са в 90-те, а в 80-те. Които борят още комунизма и величаят Рейгъновата Америка. И за тях кумири са Кристо, Георги Марков английският агент, Солженицин и прочие лица на двуличието.

Заседналостта сега е най-сериозният проблем, с който никой в обществото не се бори, да го разреши. Този проблем е оставен на самотек и на социалните мрежи. Ако някой там хване нещо, добре, ако не, никой не се интересува в обществено политическо план от здравето на нацията в политическата реалност. А това е много добре дошло за глобалистите. Много пъти съм казвала – Глобалистите успяват по единствената причина невежеството на хората!!!
За тези 30 години се изписаха тонове книги за лъжата на Запада, случиха се тонове неща, които показаха истинското лице на този Запад, алчно и безмилостно, но красиво и упойващо. Направени бяха тонове престъпления, които Западът счита за естествени и не реагира по никакъв начин за нередност. И въпреки всичко това ЗАСЕДНАЛИТЕ ХОРА остават абсолютно неинформирани и дезинформирани, тотално невежи за истинските събития на Земята. И искаме да вървим напред. Как? Със ЗАСЕДНАЛИТЕ хора няма как да стане.

Най-лошото от всичко е, че ЗАСЕДНАЛИТЕ хора приемат всяко нещо от Запада безкритично. Щом идва от ЕС и НАТО, значи то е правилно и хубаво. По този начин няма какво да говорим за пропаст и опасността от падане в пропаст. Тези хора отдавна са в пропастта, те не знаят, че съществува друг живот. Мисля, че е загубена кауза да бъдат спасявани. Размерите на пораженията при тях са невъзможни за оправяне.

Решението е другаде.
Тези хора трябва да бъдат оставени на тяхната хипноза. Просто властта трябва да бъде изтръгната от ръцете им и никога повече да не им се позволява да участват в управлението. Това е спасението! В едни нормален ред не дават на болните и лудите да въртят кормилото. Те се возят отзад!

България трябва да обърне курса на движението си. Ако иска да премине леко и сравнително безболезнено през идващите катастрофални изменения на западния ред. Задължително трябва да излезе от отровните съюзи на умрелите НАТО и ЕС. Как се живее с труп??? Какво предпочитате, живот в стаята с трупа, или излизане навън като оставяте трупа и отивате към това, което е добро и нужно? И ако на някои хора им е много трудно да приемат Русия за нещо добро, хубаво, мислете тогава за светът извън Европа. В него има много други държави, които не следват западния ред.

Уверявам ви, Европа отдавна е ПЕРИФЕРИЯ НА СВЕТА, ЗАДЕН ДВОР! Всички събития сега го доказват. А аз го обяснявам и показвам това от много години. Защото признаци на това, което сега става, имаше още преди 10 години.
ЕС е заложник на САЩ. И понеже САЩ и Русия търсят и градят устоите на нов световен ред, Европа ще бъде смазана и разглобена. Който още не го е разбрал, мисля, че нищо не може да се направи за такъв човек.
Не само, че САЩ в момента унищожават европейската икономика и цивилизация, но и европейците ръкопляскат и се радват, което е по същество тотална психическа диагноза!!!

Дали САЩ са прави, да, за себе си са прави. Никой не ти е виновен, ако някой друг те унищожава.

Но важното е друго.
Всички говорят за световен сблъсък между Русия, Китай и САЩ. Да, това е голям епохален критично важен диалог, който тези три държави водят, включително чрез санкции и войни помежду си. Истинската реалност е друга. Тези държави, аз твърдя, че Китай не е и няма да бъде световен фактор, не се бият помежду си, а се тестват, проверяват се, защото в бъдеще ще работят заедно. САЩ и Русия участват точно в момента в изграждането на нов световен ред, в който те са балансирани сили. Не гледайте сега умиращата система на Федералния резерв, която все още управлява Америка. Гледайте процесите вътре в самата ядка на Америка. Там растат семената на диалог и партньорство между САЩ и Русия. Нещо, което от сегашната инквизиция е обявено за ерес и се наказва с изтезания и изгаряне на кладата на обществения тормоз. Но ги има и тези семена ще растат, няма да умрат! За голямо съжаление на розово либералната лудост.
Другите части на света ще претърпят колосални изменения във връзка с гравитацията около новия световен ред.

Казвам, че България трябва да обърне курса си от миналото към бъдещето. Да, това е вярно! Но в същото време е абсолютно вярно и друго. Че България не може да направи нищо, докато върви това световно преобразуване, което ще отнеме години.

Тези две изречения са толкова трудни за разбиране, защото толкова трудни, дълбоки и драстични са световните процеси сега. И все пак, не може човек да има претенцията, че е модерен човек, ако е заседнал във времето! Абсурд! За ЗАСЕДНАЛИТЕ хора времето просто приключва. Не зная бъдещето им, те са в друга реалност.

Анастасия Гешева