Защо бият негрите в България?

Да, в България живеят негри. Български негри. Като онези от южните американски щати по време на законното робство. По същото време и ние сме били в робство. Нещо като братя по робство… За робите важат някои особености, които не се отнасят за белите.

Например ако робът каже или дори само си помисли нещо некрасиво за господаря, идват едни хора в сини дрехи и го налагат с палки, ритат го и го пръскат с лютив спрей. Няма значение, че именно робите плащат заплатите на биячите. Има си установен ред: плащаш и те бият. Демокрация. За по-сигурно, представители на блюстителите на реда заявяват пред медиите, че са нападнати вероломно и са принудени да се защитават.

Така всичко е ОК. Биячите са невинни жертви, а битите са мръсни гадове, които нарушават обществения ред. И са виновни, защото искат оставката на Големия бял господар, което е недопустимо. Големият бял господар винаги е прав и никой не може да му иска оставката, защото е Бог и е безсмъртен! Не го ли разбраха българските чернилки?! Който не го проумява не само бой ще яде, но и правосъдието на Торквемада ще се стовари върху него. За пример на останалите. Нарича се СПРАВЕДЛИВОСТ. Запомнете го.

Всъщност не е трудно да си български негър, защото България е остров на благоденствието на Балканите и въобще на света. Във Великобритания Брекзит и непослушен принц, в Турция земетресение, в Китай коронавирус, в Русия изгонени дипломати-шпиони… А тук всичко е спокойно. Също като в онази картина на Верешчагин, дето показва как руските войски преминават Балкана, за да ни осигурят свободата да строим днес Турски поток. Жалко, че Левски и Ботев ги няма, за да видят как се сбъдват мечтите им… Тях, милите, ги няма, но робите сме тук и получаваме заслуженото.

Големият бял господар е доволен. Него всъщност го няма в Софийския санджак тези дни, но заптиетата са на мястото си.

Е, станал някакъв незначителен гаф… Униформени стъпкали някакъв парцал, а той се оказал българското знаме. Чудо голямо. Ако интернет беше забранен, нямаше и да знаем за случката. Едно време като нямаше мрежа – в Чернобил авария, а ние си рупаме салата на спокойствие. Голяма заблуда е, че информацията е важно нещо. Важно е само това, което каже Големият бял господар!

А сега айде на бачкане, че трябва да изкарате заплатите и на 500 000 министри, чиновници, политици и прочие важни хора.

А полицаите да не забравят: когато почнат да мрънкат отново за по-големи заплати, да звъннат на битите български негри за подкрепа. Ще им я дадат…

Монти Пайтън БГ