ЗАЩО Борисов мълчи за Банов? Защото Боил Банов е Бойко Борисов

Борисов отиде в Стара Загора да реже лентичка на ТРЕЙС, фирмата ремонтирала пътя убиец край Своге. Организирането от БОЕЦ посрещане уплаши премиера и той избяга няколко инути след пристигането си. По темата за скнадала с Банов успя само да измънка няколко думи. Толкова. Няма да го чуете повече. Защото „Ало, Банов съм“ е същото , като „Ало, Ваньо“. В този запис ясно се чува как Борисов нарежда на шефа на митниците да спре проверка във фабриката на Мишо Бирата. Ако Борисов сега отстрани Банов, то трябва да отстрани и себе си. Рибата мирише от към главата, а мафията се вмирисва от към баш мутрата.
Това е, Борисов се дави в собственото си блато. Създал е цяло стадо борисовчета, гинки и калинки, по свой образ и подобие. И резултатите са видими.
А ЯневаГейт помните ли? А „ти си го избра“ помните ли? Вие и да сте забравили, Борисов помни. И БОЕЦ помним. Преди година премиера се кълнеше, че ще чисти и при най-малкото съмнение за корупция а днес половината членове на правителството му са с образувани проверки, или внесени срещу тях сигнали в прокуратурата и КПКОНПИ и Буда мълчи. Не чисти, гърчи се. Само БОЕЦ имаме внесени сигнали срещу Владислав Горанов за КръстникГейт, срещу Анкелкова за ЖирарделиМиневГейт, срещу самият Борисов за ДДСгейт… А има и други сигнали.
Вече не е нужно Борисов да чисти, а и да иска вече не може. Накрая той ще бъде изчистен. А края идва!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ