ЗАЩО ВМЕСТО ИНФОРМАЦИЯ, ПК ДАВА ПАРИ?

Както вчера подчертах на трибуната на Народното събрание, информацията за вируса, мерките и ваксините е много важна за хората. Ако има информация, всеки сам ще си прецеи какво да прави. Зададохме резонни въпроси, които всеки българин си задава и с основание се притесннява.

Вместо да подкрепят създаването на Временна комисия, управляващото мнозинство /в случая ПП и БСП/, и премиерът Просто Киро решиха да дадат по едни 75 лева на пенсионер, който се съгласи да се ваксинира с експерименталните ваксини. Пари дават, информация не дават! И това за пореден път ме убеждава, че има нещо, което се крие. Включително и покрай паниката и агресията, които получаваме всеки път, когато поискаме отговори на разумни въпроси.

Науката е важна. Но тя борави с факти и доказателства. Не с вяра. В момента ни искат да вярваме в науката като в религия, без да си задаваме въпроси. И точно това е нон сенс! Науката ИЗИСКВА доказателства и факти, а не вяра!

И се замислете за пореден път – ЗАЩО ВИ ОТКАЗВАТ ИНФОРМАЦИЯ, А ВМЕСТО ТОВА ВИ ДАВАТ ПАРИ ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В МЕДИЦИНСКИ ОПИТИ?

Елена Гунчева