Защо вчера Сидеров избухна кат Везувий, а сега е по-нисък от тревата?

Сидеров изигра най-краткия си пирует. След като вчера охули Цв.Цв. като комунист и милиционер и уличи коалиционния си авер Симеонов като адвокат на банкера Цеко, днес яростта на атакиста спихна като спукан балон.
След спешна раздумка с Цв.Цв и тоалетното вице, бунтарят омекна и тримцата пак се прегърнаха. И за да е пълно унижението му, Сидеров послушно се поправи : „Цветанов не бил комунист от МВР, бил е само комсомолец, но и аз съм бил“. В коалицията се разбрали да не се обиждат повече през медиите и да се виждат по-често. Грешка направили, че отдавна не са си говорили…
Защо вчера Сидеров избухна кат Везувий, а сега е по-нисък от тревата?
Злите езици в „Атака“ мълвят, че лидерът им иска да емигрира в Европарламента за пет години. Поради което драпа на живот и смърт да води евролистата на Опитомени патриоти. Да, ама не! Вицето по тишината изръмжал като лъв и казал НЕ.
В ответ драпащият за Брюксел не му остана длъжен и на мига го подпука за Банско. Тъй де – който посича еврозаплата от Брюксел, той ще се прости с комисионни от Банско.
А що днес Волен е кат припикано мушкато? Ами щото в ранни зори Делян Добрев го заплаши в ефир: „Спокойно, във всеки момент можем да заменим Сидеров с Марешки!“
Сидеров, свършен си! Както замени рублите с долари, тъй и теб ще заменят с Марешки.

Велизар Енчев