Защо го допускаме, народе, да ни управляват бездарни, арогантни, продажни и сервилни политически безродници?

Защо го допускаме, народе, да ни управляват бездарни, арогантни, продажни и сервилни политически безродници? До къде ще стигнем? Само след броени дни ще отбележим 33 години на безпътица, национални предателства, разграбване и унищожаване на държавността и превръщането на будния български народ в една примиренческа маса.

Аз няма да се примеря и ще се боря да запаля искрата на надеждата, силата и устрема на хората да отстояват правата си и да принудим политиците да служат на нас хората, а не на господарите си! Развалата в обществото започва от политиците. Те са туморът на обществото и цярът за него е да го отстраним. Всички те са изтъкани от лъжи и измами. С какво Нинова е повече, от който и да е сънародник, че орева студията, как са я унизили формени служители, за да й връчат призовка. Ако трябва принудително ще я отведат до съда, след като не спазва процедурите!

Ще дам пример със себе си: аз да не съм друга категория човек, без права и свободи, но системата, когато с цялата си мощ и инструментариум се нахвърли върху мен никъде не се оплаках, въпреки че се опитаха всячески да ме сплашат и притискат, дори изпратиха в къщи група военни полицаи, въоръжени и екипирани, но това не ме сломи. В тази връзка, госпожо Нинова, не занимавайте народа с Вашите лични проблеми, а му служете! Друг един новопоявил се партиен лидер се оплаква в социалните мрежи, че хората изразявали много омраза и ненавист към него, ами защо ги излъгахте, господин Янев? Защо с такава лекота предадохте националните интереси на страната, като подкрепихте даряването на оръжие и бойна техника на един противонароден режим? Не сте ли се клели да защитавате Отечеството и народа? Други индивиди от сектата на „умнокрасивите жълтопаветници“ изпадат едва ли не в оргазъм, че ще даряваме оръжие. Представяте ли си, хора, да се радваш, че даваш оръжие, с което да убиваш събратята си?

Псевдо културният ни елит се гаври с историческата памет и саможертва на предците ни, снимайки се с оскъдни дрехи върху костите им. Тотална разюзданост е обхванала обществото ни. Тръгнахме срещу природните закони, отчуждихме се от българските дух и традиции. Изобщо тотално е сбъркана у нас политическата действителност.

Хора, събудете се от дълбоката летаргия, помислете за бъдещето на децата си и да се обединим в „Справедлива България“, за да въздадем справедливост върху тази изстрадала земя и народът ни да тръгне към изграждането на справедливо Отечество!

Димитър Шивиков