ЗАЩО МИ КРАДЕТЕ ТЕКСТОВЕТЕ ВЕ, КАНАДЦИ ТАКИВА?

Преди 5 години, възмутен и сърдит, публикувах текст за умопомрачително чудовищния брой на държавните чиновници у нас.

Изчисленията и разсъжденията там са си мои, и, да ви кажа сега под секрет, не казвайте на никого!, не са съвсем верни и точни, малко са така, нали ме разбирате, и такова, кой ще ги проверява, народът прост, животът тежък, скучен?
Този мой текст многократно беше препубликуван къде ли не, и от кого ли не, но винаги се посочваше името ми като негов автор.

Сега Почтените, и Променливите, и май Кирчо Канадчето, гледам и неговото име го има проснато, представят моя текст, леееко цензуриран относно „учените“ от БАН и софиянската генеалогия на чиновничеството, като техен, представяте ли си?, и го пускат по пропагандните си медии и сайтове, ми значи го крадат, хайдути!, или го плагиатстват, не знам точно.
Вижте скрийншот на публикация от днес, 12.12.2021 г., в зелена рамка в страница на групата „Подкрепа на Кирил Петков и Асен Василев“ и в страница с име „Кирил Петков“. Вижда се ясно, нали?

После вижте на третия фотос долу скрийншот на оригинала на моя публикация от 26 февруари 2017 г., преди близо 5 годинки, тогава канадците даже още не са били в Канада, де ли са били тез тарикати?

Текстовете на двете публикации са еднакви, ама едната, по-късната, тяхната, на канадците, е крадена, и фактически е дело на плагиат, нищо че е жълта и със зелена рамка, а пък другата, от 2017 г., без рамка, е моя авторска. Някой нещо?
Що тъй ве, шмекери канадски?
Що крадете ве?

Акад. Петър Иванов

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи '20:04 facebook подкрепа за кирил петков и асен василев присоединиться Blagovesta Davidova Kiril Petkov присоединиться Rosen Evtimov дн. сащ: 312 млн. население, 800 000 държавни служители; холандия: 16 млн. население, 20 000 държавни служители; българия: млн. население, 440 000 държавни служители. чиновниците ни в относителен порядък ca 45 пъти повече и 51 пъти повече американските от холандските. пропорционално в държавния апарат y нас на заплата трябва да има около 000 души, a не цели 440 000 Petar, вступите в группу, чтобы видеть больше ее публикаций. приспелиниться'Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение