ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХ ЗА ЛОЗАН ПАНОВ

Ако мислех, че той има минимален шанс за балотаж или дори за двуцифрен резултат, бих го направила. Но той го нямаше!

Уважението ми към него като магистрат и битките, които е водил през годините за съдебна реформа не се е намалило ни най-малко, но това не е достатъчно да гласувам за него в качеството му на политик.

Моето негласуване за президент, (защото за останалите не бих си помислила да го правя) е наказателен вот за това, че когато влизаш в кампания трябва да си в час – трябва да си премерваш всяка дума и всяко изказване, трябва да си предварително готов с посланията си и с идеята какво точно ще ти донесат те – на теб и на тези, които стоят зад теб или какво ще ти отнемат.

Това, което видяхме, обаче, е някаква пихтиеста (много обичам тази дума напоседък) кампания на Лозан Панов с/у всички, с най-некадърния възможен пиар! Лозан Панов реши, че не е отборен играч и че трябва не само да стреля с/у всички, но и най-вече с/у своите си избиратели.

Реши, че ОК да ги обижда и да ги нарича „предатели“, да прави инсинуации за бъдещи предателства и да загърби тези, които го издигнаха, лансираха и агитираха за него. Аз бях една от тези ентусиасти. Но, когато тръгваш на избори не стреляш по електората и съюзниците си! Аз дори не мисля, че някога съм била свидетел на такъв куриозен случай.

Другото нещо в тази цялата нелепост е, че Панов навреди сериозно на ДБ с тази своя антикампания. Не се прави така – особено да се опреш на пиар, който мрази ДБ, а пък ДБ е единственият ти съюзник в тази политическа гмеж!

И третото, което искам да кажа е за ДБ и много техни критикари отвътре – много добре, че си казвате какво мислите за проблемите на коалицията – така и трябва и аз го правя – но да го правите това преди избори е ДЕБИЛНО! Да, дебилно! Това е все едно да искате да продадете своя продукт на някой и първо да му обяснявате колко лош е тоя продукт и какви проблеми има! Ако сте продавач на моя продукт, аз бих ви изгонила за саботаж!

Надявам се схващате сравнението и урока за елементарен пиар, който да ви спира напиращото его. За всичко си има време и място! И понеже, както знаете, въобще не ми пука кого скандализирам с моите постове, искам само да предупредя за пореден път нахалните лични нападки с/у мен ще доведат до блокаж.

Татяна Кристи