ЗАЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА СЛАВЧО ТР.?

Странни са ми адвокатите – доброволци, които бранят политическата чест на Славчо Тр., приписват му заслуги, че е променил статуквото, свалил е от власт диктатора и Главатар на ГЕРБопитеците, променил е модела на управление и пр. и едва ли не е позволил на слънцето отново да изгрее.

Всичко това се насипва хаотично след спомена за злополучния референдум, кастинга за нови политици, незабравимото интервю на Славчо Тр. с Бойко, отказът на Славчо Тр. да състави кабинет в рамките на 45-ия парламент и ненормаалния му опит да конституира правителство без е конституиран 46-ия парламент. Че и премиер с кабинет си назначи, противно на Конституцията, законите и правилата на парламентарната република.

Аз не знам, но се досещам чий „проект“ е „Има такъв народ“ (ИТН). Досещам се и ии интереси обслужва тази странна „партия“, която няма идеология, няма ясен професионален, възрстов и полов профил. ИТН е една компания, която се опитва да представя политиката като шоу – като се почне от „Ще направим толкова детски градини, колкото трябва!“ и се стигне до международните космически полети. Неслучайно в някои европейски издания се прокраднаха намеци, че Славчо Тр. е политически шарлатанин, който се опитва да се представи като ловък въжеиграч, голям патриот и реформатор. „Има такъв народ“ е „Няма такава партия“.

Губивреме е човек да се занимава с това комедийно явление, което крие много опасности, ако някой се върже на оплезения Славчо Тр. и неговите сатанински татуировки.

Любо КОЛЬОВСКИ