ЗАЩО никой вече не се бори срещу ГЕРБ? Защо забравихте корупцията, загиналите по некачествените Му магистрали, защо забравихте Мишо Бирата и Ваньо Танов?

ЗАЩО никой вече не се бори срещу ГЕРБ? Защо забравихте корупцията, загиналите по некачествените Му магистрали, защо забравихте Мишо Бирата и Ваньо Танов? Защо забравихте шкафчетата и кюлчетата? Избрахте си ги отново, без да осъзнавате, че целта на ПП и другите проекти беше да изперат ГЕРБ, така че да си казвате, че и от тях по-лошо има. Ами няма! Няма и трябва да го разберете!

ГЕРБ са проказа – проказа от корупция, престъпна мисъл, овладяване на цялата държава, компромати и насилие срещу всеки неудобен. Забравихте ли пребитите младежи под колоните на Министерски съвет? Забравихте ли, журналисти, как ви наричаше „мисирки“, а народът ни – „тулупи и безделници“?

Няма да се примиря, че давате индулгенции на злото. 13 години търпяхте, а сега забравихте какво са ви причинили. Забравихте, че по тяхно време умираха хора от глад и студ. Забравихте обезлюдените села, чудовищната корупция в земеделието и строителството. Знаете ли, не сте жертви, съучастници сте!

Елена Гунчева-Гривова