Защо управляващите хвърлиха ДАНС срещу нас да ни подслушва, следи и мачка?

Замислете се:

1. Защо управляващите хвърлиха ДАНС срещу нас да ни подслушва, следи и мачка?
2. Защо управляващите накараха прокуратурата да започне дело за заличаването на Възраждане и отделно от това да инициира и аз не знам колко вече досъдебни производства срещу нас?
3. Защо управляващите хвърлиха полицията срещу нас и на всяка наша акция се появяват не стотици, а хиляди полицаи и жандармеристи?
4. Защо управляващите насъскаха своите медии срещу нас и те ни подложиха на брутално оклеветяване?
5. Защо нищо от това не се случи на другите т.нар. опозиционни сили?
6. Защо медиите на другите т.нар. опозиционни сили също се нахвърлиха срещу нас и ни подложиха на не по-малко брутално оклеветяване от това на медиите на управляващите?
7. Защо целият репресивен апарат на държавата и всички медии се занимават с една партия, която уж има 1% влияние според поръчковите социолози?

Аз ще ви отговоря защо – защото Възраждане е най-голямата заплаха за управляващия колониален режим. От 1989 г. насам ние сме първата независима политическа сила, която не е създадена от задкулисните сили, дирижиращи и покровителстващи убийственото за страната ни статукво. Възраждане има все по-нарастващо влияние и фактът, че организацията ни ще влезе в следващия парламент на страната, кара крепителите на статуквото да изтръпват от ужас. И с право, защото това ще е предпоследната крачка в похода на Възраждане към властта. Последната ще е броени месеци по-късно – когато започнем да управляваме самостоятелно. А после ще започнем с това, което обществото ни най-силно жадува – с раздаването на справедливост! Гарантирам, че никого няма да пропуснем. И оправданието „аз само изпълнявах заповеди“ няма да важи. Тези, които ще се погрижат за справедливото възмездие, също ще изпълняват заповеди…

Костадин Костадинов

loading...