ЗА ГОЙНАТА ДЕБЕЛАНА – „БЕЖАНКА“ ОТ УКРАЙНА, КОЯТО ХРАЧИ МЕРЗОСТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ„Повече няма да кажа нищо за угоената украинска свинка, която бълва гнусотии срещу българите. Да, имаме огромна вина – хрантутим я и я приютяваме в петзвездно хотелче.

Ако до два часа тая дебилна стрина и членовете на фамилията й са още на българска територия, значи си заслужаваме цялата гадост, която е изплюла в лицето ни. Ограничени сме, тъпи сме, уроди сме, щом търпим такива като нея. Нека поне сега се  задействаме и изгоним това безсрамно нищожество. И дано подир нея се пръждосат и останалите. Те не са бежанци. Те са нашественици. Те мислят за нас същото като нея. Те ненавиждат България. Впрочем ненавиждат целия свят – така са ги учили в училище – на омраза.

Аз не си представям как тази „женица“ би излязла на улицата, след като цяла България се запозна с въпросното видео. Нека се маха и не скверни земята ни – така е по-добре за самата нея. Ние не цапаме ръцете си с подобни боклуци. Вън!

Но украинската стрина съобщи и една истина – че българите обичат Русия. Неоспорим факт. Нека високо го заяви на Зеленски и Кулеба, щом се върне при тях.

Мисля си какво ще извъртят по повод позорното украинско видео  телевизионните СМРАДОВЕ? Ще кажат, че е фалшиво? Че е направено от провокатори?“

Каквато и лъжа да измислят, няма как да ни заблудят.
Едно е сигурно – нито дебелата безсрамница, нито другите украинци ще се извинят за този отвратителен цинизъм.
Вън! След два часа!
Милена Върбанова