ЗА ПАНДЕМИЯТА ЛАМПАЗИТЕ СА НИЩО

Братя, забележете факта, че палячото с лампазите никога не може да запомни въпросите, който му се задават.

Когато въпросите са повече от два, той ги забравя.
Виждат се ярки симптоми на конградна амнезия.
Този човек забравя и важни неща, които самият той е казал, например за грип Б и коронавируса, и впоследствие говори точно обратното на тях, което не би трябвало да бъде така при нормално психично здраве.
Забележете, че всички конкретни данни той ги чете от листа пред него; даже и когато ги повтаря, пак ги чете.

Това според мен е поради много слаба памет (дефекти в процесите запомняне и съхраняване), характерна за сенилните деформации при възрастните хора (палячото не е чак толкова стар, само 57 години) и поради твърде ограничени възможности за мнестична концентрация, дължащи се, мисля, на причини от неврологичен характер.

Общите приказки за ярост, бури, бич Божий, умрели роднини, бащи и майки etc., неуместната емоционалност и комичния контекст (червени панталони, черно американско пилотско яке, златни пагони, пискюли, саби и др. не вършат никаква полезна работа, а всяват опасна паника и внушават, че извънредното положение е военно, а то не е такова.

Изброените особености поставят под съмнение освен менталните качества, поведение и действия на лицето в екстремни ситуации, така и качествата на мисловната му продукция въобще.

В това му състояние в белите страни този човек никога не би могъл да преодолее тест за пригодност даже и за относително ниска ръководна позиция във всяка област на социалното битие, освен в пехотните подразделения на армията.

Само с лампази не става!

Акад. Петър Иванов

ТЪРСЕТЕ НОВАТА МИ КНИГА “ЛУДИ НА ДИВАНА” В КНИЖАРНИЦИТЕ!
ТЪРСЕТЕ И В ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА НА ИК “АХАТ” (tornadobg.com)!
ЗА МОИТЕ ФБ ПРИЯТЕЛИ КНИГАТА Е С ОТСТЪПКА (GSM 0888 836338)

Снимка на Petar Ivanov.

loading...