За патрЕотите, интереса и феса

В лагера на Обединените патриоти ври и кипи – преди дни Симеонов хвърли остроумна стреличка по адрес на ръста и килограмите на Каракачанов заради скандала със Султанка – кадър на ВМРО. Вчера пък Сидеров захапа Симеонов след декларацията на НФСБ, която обвини лидера на „Атака“ в лъжа за горивата. Вече почти не минава ден, в който да не извадят по някоя и друга от кирливите си ризи на показ. После обаче грижливо си ги прибират със сакралното обяснение „имаме коалиционно споразумение“.
Кой крив, кой прав за търговията с горивата – май Брюксел ще става рефер. Законът мина в парламента и Симеонов се закани да цака прецакалите го със следващия коз – праща го за „нотификация“ в ЕК. Едни бюрократи чиновници ще се изказват по законопроект на други бюрократи чиновници! Циркът е пълен, баламите да зяпат.
„Виждам коалицията слънчево занапред, ако някой иска да разваля коалиция, то не съм аз“. Това са думи на Сидеров, попитан за бъдещето на Обединените патриоти след поредните им показни скандали. Видно е, че въпросното лидерско трио няма да пусне лесно кокала. В името на интереса и феса. А по форумите вече ги съветват: вашата свърши, четете Ботев и харчете откраднатото

Валентин Георгиев

http://duma.bg

loading...