ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕДИН БИВШ

Разбира се, понеже от три дена не се е изказвал по медиите, бившият Президент Плевналиев реши, че материалът ще се депресира от неговото отсъствие и насоки в живота, поради което отново ни осветли с мислите си.
Като върл традиционалист, бившият отново се захвана да обяснява на народа каква огромна грешка е направил, като е избрал настоящият. Явно не се пита защо. Та същият този вечно нахилен господин този път навлече в дълбоките води на идеологията и европейските ценности. Без капка срам и чувство на национална принадлежност, той произнесе следното: „Пpизивът нo вcичи национал популисти днеc е за “Европа на суверенните нации”, пропагандирана от Путин, Орбан, Льо Пен, Фарадж и много други, по същество е призив за Европа на националните граници и тясно националните интереси, следователно е покана за нестабилност и конфликти.“
Аз, като българка, приемам това изказване като предателство към националните интереси на България. Също като българка искам България да има суверинитет, а не да е подчинена на Брюксел колония! Аз, като българка, настоявам България не само да има, но и да пази и строго охранява българските граници и не искам и няма да допусна Родината ми да стане част от колониалните държави, подчинени на Брюксел!
По същество бившият ОТРЕЧЕ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ НА БЪЛГАРИЯ, СУВЕРИНИТЕТЪТ Й И ЗАЩИТАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ГРАНИЦИ! Навсякъде на това му казват НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
За плямпането /съжалявам за думата, но е ясна и показателна/, относно това, че националните интереси докарвали нестабилност и конфликти, дори не си струва да се отговаря. Точно с размитите и общи граници, липсата на защита на националните граници, липсата на защита на националните интереси под благото око на Мути Меркел, докара цяла Европа да нестабилност и конфликти, огромна престъпност и социални проблеми, които нито една национална държава, която си защитава своите интереси, не би допуснала.
И въпреки, че никога не съм и не бих гласувала за подобен господин да бъде президент на България, ми е дълбоко обидно от неговото отношение към Родината ми /не казвам Родината НИ, защото явно с него имаме различни родини/.
И нападките към други политически сили и към Президента Радев могат само да ни радват, че споменатите от него политици нямат нищо общо с подобни предателски към България идеи.
Осъзнавам, че желанието за слава и възхищение и постоянно стоене под прожекторите изискват по-скоро съчувствие и съответните грижи, но е крайно недостойно за човек, заемал подобен пост, да говори като махленска клюкарка и да се радва на дребните обиди и нападки, които хвърля към другите. Не е достойно!
Време е поне да запази малко авторитет, който му е останал и да не се опитва да се отблагодарява на партията-майка и специално на човекът, който го назначи на поста!

„Шести септември“
Елена Гунчева