За скандалът говори колегата Тодор Стефанов. Защо МС му забрани достъпа

Днес избухна огромен скандал с ограничаване свободата на словото от пресцентъра на Министерски съвет. Поводът е журналистът Тодор Стефанов, който от известно време задава неудобни въпроси на министрите които често ходят да дават брифинги в сградата на Министерски съвет.

В журналистическата гилдия се бонтуват и остро коментират темата, защото днес е той, утре може да е всеки представител на четвъртата власт. НСО вече са му отговориле, че достпа до брифинги е спрян пи искане на Правителствената информационна служба, Пресцентър – Министерски съвет.

По добно на СБЖ и председателката му Снежана Тодорова апелираме към нулева е търпимост с брутални прояви на лица, облечени във власт, заради които България е на унизителното 111-то място по свобода на словото. Също така се надяваме Съюза на българските журналисти да вземе отношение мигновенно!

Колегата Стефанов има телевизионна рубрики в различни медии и е популяро име

Журналистът е известен с критичните си коментари срещу управляващите, които от своя страна са решили да им затворят устата налагайки жестока цензура чрез забрана за достъп на журналиста Тодор Стефанов.

Служителите на МС отказват да оповести публично мотивите за наложената цензура.

Най-мразената институция е на път да предизвика още повече омраза върху себе си чрез тези си неадекватни действия.

Главният ни редактор Андрей Велчев потърси за коментар Тодор Стефановв живо включване без цензура, гледаайте видеото:

loading...