За Цървулите, чесъна и шест месечното председателство

В Държавата на Мутрите и Олигарсите, там където Еврофондовете потънаха в джобовете на малки кръгове хора, вчера пристигнаха тримата големи на Европа, за да прегърнат Баш разбойника в България.
Неговата Винетка като пеперудка размахваше пухкавите ръчички с които от десет години бърка в кацата с меда от сцената на Народният театър, а цялата банда от крадци на България беше насядала по столчетата отсреща, за да им ръкопляска.

Там бяха все видни крадци на прехода като се започне с Кунева и се завърши с Делян Добрев, там бяха и онези, които трябваше да ги разследват през годините, но уви в България съд, прокуратура и политици отдавна са се сраснали в една корумпирано – крадлива система.
Имаше и определен брой журналисти, за да отразят подобаващо речта на Доналд Туск на български с думите на Вазов:
– “ Отечество любезно как хубаво си ти“
Толкова им е хубаво на цървулците, че седят и ръкопляскат с ръчички вонящи на чесън, естествено внесен от Китай, защото именно там сред гостите на откриването седяха и онези, които убиха бъллгарското село и българското земеделие.

България е велика страна, ни обясни Пеперудката Павлова, толкова велика, че набързо спретна два павлиона с китайски брезент, пусна двадесет броя 50 инчови китайски плазми да въртят клипчетата за 200 хиляди лева и според нея всички българи трябва да се гордеем с това. Е да ама не беше казал някой, защото според Росен Плевналиев всички които протестирали вчера били роби. Не господин Деси Банов, роби са тия с които години наред си ходите по коктейлчета и се показвате по телевизора, докато си играете на политици. Защото ако не бяха такива като вас роби на Бойко Борисов и бандата му, вчера гостите от Европа спокойно можеха да се запознаят от един поглед разстояние какво точно е България в момента.

Надали ще има смисъл да го пишем, защото проблемите са ясни на всички, но както започнахме в началото Цървула с мирис на чесън, много иска да е лачен чепик с аромат на Коко Шанел, но това скоро няма как да стане, понеже първо няма визия, второ няма родно производство и най – накрая никога, ама никой лачен чепик не би си позволил да гази в калта и дупките с разбитите плочки на Балканският полуостров всеки ден.

Тук скоро по тия ширини лачени чепици няма да има, но пък за сметка на това такива мутро – олигарси като Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Росен Плевналиев, Иво Прокопиев, Иван Костов, Миглена Кунева, Христо Иванов, Корнелия Нинова, Йордан Цонев, Мустафа Карадайь, Корнелия Нинова, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, Веселин Марешки и още поне петстотин ароматизирани на чесън цървула, ще се събуждат с мисълта, че са някакви лачени чепици, докато народа не реши, че вече им е минала модата и не ги постави там където им е мястото в килера на забравата.

http://xaknews.blogspot.bg