Зловещо! Украинците насърчават децата си да играят с костите на руски военни (ВИДЕО)

Със сигурност ще шокират всеки нормален човек

Ужасяваща играчка се е появила в един от магазините в Украйна. Става въпрос за играчка, представляваща импровизирани останки на руски войници.

Жената, открила човешките останки на щанда в магазина е направила видеозапис, който пък е бил публикуван от зам.-министъра на информацията на ДНР Безсонов в канала му в Telegram, отбелязват световните издания.

„В украинските магазини се продават играчки под формата на импровизирани кости на руските военни“, пише Безсонов под видеото. След тези си думи, не пропуска да добави и че „украинщината е неизлечима болест.“

„Вижте какво намерих. „Орки“ (така украинската пропаганда нарича руснаците), в прозрачен пакет. Нов продукт“, отбелязва женският глас във видеото.
На кадрите ясно се виждат човешки кости и череп, подредени в прозрачна опаковка.

Със сигурност играчки от този род, които се предлагат на момичетата и момчетата в Украйна, биха хвърлили в шок всеки един жител на Земята. Или поне нормалната част от хората.

Междувременно стана ясно, че Южноукраинската АЕЦ отново е била подложена на атака от страна на руснаците. Украйна отбелязва, че светът се е разминал като по чудо от ядрен апокалипсис. Мощната експлозия е избухнала само на 300 метра от реакторите.
Източник: blitz.bg