ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА!

На 31 октомври т.г. във варненската телевизия “Черно море“ в авторското си предаване „Посоки. eu“ журналистката и водеща на предаването Елена Кирова си позволява да зададе въпрос на ГЕРБ кандидат -кмета Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа, както и за прословутия булевард „кръгово-елипса“ „Левски“ във Варна.

ГЕРБ Портних участва в предаването предизборно.

На сайта на телевизия Черно море НЕ Е КАЧЕНО ВЪПРОСНОТО ПРЕДАВАНЕ и то не може да бъде гледано. Най-вероятно е СВАЛЕНО веднага след разразилия се след предаването скандал.

След излъчване на предаването, заради това че Елена Кирова се е осмелила да попита ГЕРБ Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа и за безумния белевард „Левски“, моментално е била подложена на свиреп, зловещ натиск!

Журналистката е била ПОДЛОЖЕНА НА НАТИСК, КАТО И СЕ КАЗВА, ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО И СЕ СВАЛЯ ОТ ЕФИР, КАКТО И ЧЕ ДРАСТИЧНО И СЕ НАМАЛЯВА ТРУДОВОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!

След което Елена Кирова потресена и в стрес – напуска телевизията.

Елена Кирова е единствената журналистка след Сашо Диков и Велизар Енчев, които допуснаха огласяването на пиянския скандал с Портних в Хайфа, разкрит от Веселина Томова и сайта АФЕРА, която се осмелява да огласи темата и да зададе въпрос директно на Портних за това.

АФЕРА направи опит да се свърже с Елена Кирова и очакваме нейния коментар. Според колегите и тя е в стрес и е отвратена от случилото се.

Ето и пост от стената във Фейсбук на Елена Кирова от датата 31 октомври, когато се е провело предаването с Портних, което след това никъде не може да се види, защото е свалено!, написан от неин колега:

 

Зад натиска работещи в телевизията съзират дългата ръката на ГЕРБ общинската съветничка Марица Гърдева, която управлява в сянка телевизията, твърдят запознати. Пак заради ГЕРБ Марица Гърдева телевизия „Черно море“ бе буквално съсипана, твърдят източници от там.

ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!

http://afera.bg/

loading...