Знаем, че нищо не избираме. Дали с бюлетини, дали с машини, или с презервативи е все тая

Можем да си говорим тук, че сме тъпи българите и не ходим да гласуваме, щото като се завлечем всички нещо можем да променим.
Баш!

Не сме тъпи.
Знаем, че нищо не избираме.
Дали с бюлетини, дали с машини, или с презервативи е все тая.

Нямаме избор – партиите са еднакви. А, ако се появи друга – няма да позволят да бъде избрана. Кой няма да позволи? Ами тия, които ни продават сиренето в билите. Те си имат наименование – международните корпорации.

Глобалистите – те съществуват- господарите на света от Давос, които се подиграват с населението на земята, инсталирайки един изкуфял старец за президент на могъщата Америка и не им пука, че е дементен.
Как го правят?
Е, не са идиоти да ни кажат как.
Досещайте се, ама никой не може да ни вярва на досещането.

Те ни затвориха с един невидим вирОс и се подчинихме, та какво остава за измамната демокрация на гласуването?
Не съм открила „Америка“, прочетох го в една книга: след засилените протести из Европа, колко силни бяха жълтите жилетки, ако помните, и властите, слуги на корпорациите, не можеха да се сравят с насилие, измислиха вирОса. Страшен и невидим. А бяха вече изпитали как ще разделят хората с прословутата борба с тютюнопушенето. Посто бяхме готови за обработка. И се получи.

Не случайно обработеното население на Европа на първата седмица от СВО на Русия в Украйна повярва, че се целят детски градини и рашките еват баби, както и крадат в танковете перални и телевизори с копчета. Защото в стара Европа живеят плуобразовани хора, които се страхуват от цигари, мръсен въздух, вирОси и свещена простота. Жалко за паметника на Ян Хус в центъра на велика Прага!

Който не вярва, да чете, ако може…

Зоя Деянова