Значи, много мразиш руснаците, обаче ще ги съдиш, че ти спрели газа!

Значи, много мразиш руснаците, обаче ще ги съдиш, че ти спрели газа! Защото, нали, преди да ти го спрат, си се къпал с топла вода, добита с руска газ години наред, да не кажа цял живот. Иначе много мразиш Русия! И сега, когато най-после нещата така се завъртяха, че да се отървеш от омразната Русия, ти ще я съдиш в Арбитражния съд на ЕС, защото ти спряла газа! А тя ги го е спряла включително, защото ти не си спрял да я мразиш и хулиш цял живот! Ах, този гаден Путин! Как ви съблича голи и ви показва дребните душички, които носите!

Мой съученик има много точна формула, предназначена за точно определен друг наш съученик – Чудя се, казва, какво толкова лошо видя той в живота си от Русия и какво толкова хубаво видя в живота си от Запада?

И аз така питам.

А иначе, тъпата реакция на другия от безименната двойка, който щял да съди Газпром, сигурно я учат в Харвард.

И още нещо. Друга калинка от детската градина смята, че Путин ни е хакнал Пощите. Не Събев, Путин. Чухте ли? Не Събев, Путин….

Очакват ни много тежки 10 дни.
Обсъждането и евентуалното принуждение да разрешим официално оръжие за нацистите в Украйна, което те използват срещу Русия. И след това идва особено тежък за България 9-ти май. Ще се развихри цялата паплач до истерия!

И за ваксините и сертификатите трябваше да станат нещата наложителни и задължителни, но не станаха. Да видим сега какво ще се случи. В България току така не се вземат решенията, особено съдбоносни решения.

За ваксините беше много тежко!
Но сега е много тежко и много по-сериозно.

Анастасия Гешева