Иван Бакалов: Канал 3 показа, че журналистите им могат да са помияри на каишка

Канал 3 показа нагледно, че журналистиката може да се превърне в преследване на дивеч от глутница кучета, а журналистите – в помияри на каишка, които само трябва да насъскаш срещу някого.

Трети ден екип на Канал 3 преследва от сутрин до вечер някакъв видинчанин и му навира камера и микрофон с непрекъснато повтарящия се въпрос: „Колко ви е членският внос“. Видинчанинът е имал смелостта с още неколцина да създаде гражданско сдружение Боец. И сега са му пуснали кучетата да го ръфат.
Видинчанинът очевидно знае с какво се е захванал, снима със смартфона си през цялото време, но когато го гонят от врата на врата, за да го предизвикат, няма начин да не си изпусне нервите. Болната му жена поне не издържа.

Повиканата полиция гледа безучастно този лов и по-скоро съдейства на Канал 3, защото очевидно им е ясно, че зад телевизията е властта. Да не ги накаже някой от София.

И всичко това се излъчва обилно в Канал 3, може би за назидание, да видят и други какво може да им се случи, ако започнат да пускат сигнали срещу Борисов и хора от котилото му.

.

https://frognews.bg