Иван Бакалов: Ставаме все по-просташка държава

Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии – с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии, това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването „Тук и сега със Светла Петрова“.

„Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава“, добави Бакалов. Васил Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна – че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. Стана ясна и друга публична тайна – че неговия бизнес бе подкрепян от властта. Той получава „пълен съпорт“ от Комисията по хазарта! От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени – единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. „Това е чл.143 от НК – тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години“, категоричен е Бакалов. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество, добави той.

Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори, категоричен е Бакалов.

„Здравната система на България е пробита“, заяви още журналистът. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени, категоричен е Бакалов.

Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала – брутално и отблъскващо, смята още Иван Бакалов.

Журналистът коментира решението на правителството да стане търговец на горива: „100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки… Това е огромна корупционна сделка“. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции, добави Бакалов.

https://www.segabg.com/

loading...