ИВАН ГЕШЕВ В ПОКОИТЕ НА ДЯВОЛА ПЛАЧЕ ЗА ИЛФ И ПЕТРОВ

Иван Гешев: „Аз живея в държавен имот по препоръка на всички български служби за сигурност. Казвам – всички български служби за сигурност, включително и Националната служба за охрана. Семейството ми плаща наем на пазарни цени и мисля, че това е достатъчно. Под този храст няма да излезе заек.

…Гешев определи като фалшива новина информацията, че след мащабната проверка за сделките на приватизацията ще се посегне на частния бизнес на някой човек. „Тук се развива поредната пропагандна кампания или както е модерно да се казва фейк нюз. А тя е в посока, че едва ли не проверяваме работещи предприятия, работници, работещи бизнеси, собственици на работещи бизнеси. Ние проверяваме крадливи български политици и държавни служители, които са нарушили преди доста време служебните си задължения и са приватизирали, откраднали незаконно държавна собственост.“

АФЕРА има конфиденциална информация, че главният прокурор Иван Гешев е силно набожен, дали ортодоксално религиозен, или пленен от вселенската необятност на Познанието, няма особено значение, важното е, че е навлязъл в тая Територия.

Дотук добре.

Обаче!

В един от скандалните записи, които публикува АФЕРА, самият диктатор на Хунтата, която управлява държавата, чистосърдечно споделя как Гешев му доверил как „се прави на луд“. Което никак не кореспондира с докосването на Гешев до Божественото познание и до пускането на „Светлина в Тъмнината“.

Защото, когато си решил да СЛУЖИШ НА СВЕТЛИНАТА и с нея да разсейваш ТЪМНИНАТА, вместо да отиваш да живееш „под наем“ в „държавен имот“, несмеейки да споменеш правителствената резиденция Бояна, „по препоръка на ВСИЧКИ служби“, влизаш моментално, в качеството си на главен прокурор и правиш обиск на резиденцията на премиера след като на ЦЯЛ СВЯТ стана ясно, че министър председателят Бойко Борисов държи в спалнята си РЕГУЛЯРНО повече от милион евра и кюлчета със злато.

Когато си се врекъл на СВЕТЛИНАТА, за да разсейваш ТЪМНИНАТА, НЕ СЕ ПРАВИШ НА ЛУД, и не ИЗКЛЮЧВАШ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ОТ: „Ние проверяваме крадливи български политици и държавни служители“.

Когато искаш да служиш на СВЕТЛИНАТА, за да унищожиш ТЪМНИНАТА, слушаш единственото сърцето си и Бог, а не „всички служби“, които са те успали колко си заплашен и са те набутали точно на място, където само още задника на Бойко Методиев Борисов не са записали, за да го чуем на запис.

Впрочем, има още едно лице в публичното пространство, което е изумяващ парадокс в тази сфера – Йордан Цонев. Който от една страна се кръсти под път и над път, и даже и богослов стана, а от друга е доктор и професор по това да се прави на луд, когато намахано марширува из прагматично – финансовите пътища на Материята.

Да търсиш брод към Бог е похвално упражнение.

Но! Само ако си с ЧИСТО СЪРЦЕ.

Останалото е фарисейщина. И лицемерие.

Защото да изречеш: „Ние проверяваме крадливи български политици и държавни служители“ и да си затворил очите си за Дявола, в чиито покои си се настанил, си е чиста пунта – мара.

Тези хора са наистина литературни герои и плачат за Илф и Петров.

Afera.bg