Иван Киров: Престъпниците ходят тотално на свобода

Отвличането винаги е отвличане. Държат човек и искат пари срещу живота му. Чудя се как искаха предсрочно да освободят двама от „Наглите“. Това е знак на държавата към обществото: Правете каквото си искате. Това каза Иван Киров в „Честно казано“ с Люба Кулезич по БиАйТи.

Когато се хване такива престъпници в нормалните държави, извънредно им се утежнява  присъдата, за да служи за превенция . Пет месеца, след като на някой му мина през акъла да пусне част от „Наглите“ , стана ново отвличане. Цената се вдига, когато ти пратят парче от любимия ти човек. Те питат колко събра, пращат ти пръсти  те питат а сега колко ще събереш.

Баща ми не е ял 12 дни и те са се притеснили, че той може да умре и няма да си получат парите. Ако ти отрежат пръста на тези години може да не го преживееш. Консултирах се с Ангел Бончев. Той ми подаде ръката си с три пръста. Всички в тази държава трябва да ги отвлекат по веднъж, за да се види какво е. Има и загинали при отвличане. На Ангел Бончев си отиде жена му от рак.  Много тъжно. Полицаят спеше при мен. Организира ми охрана, барети. Давид се казва. Психологът беше с мен.

Не зная защо МВР  упрекват Тони Златков, че не им е съдействал. Не са ли полицаите тези, които трябва да съдействат. В нормална държава полицията няма да те остави сам да си водиш преговорите. Те идват у вас. Накичват всички с телефони. В България няма спецзвено  за отвличания. Защо обвиняват Тони Златков, тогава?! Жена му на Тони ме намери. Проведохме разговор по телефона.

Около час говорихме, казах им как процедирах аз. Казах им, че трябва да искат доказателства, че детето им е живо. Те ми благодариха, поканиха ме в дома им. Не зная дали съм им помогнал. Тони Златков е бил разочарован от щабовете в МВР . Защо трябва да има щабове изобщо при такова престъпление? Престъпленията продължават, но има нова група. Да не мислите, че това е последното им отвличане. След няколко месеца ще има ново отвличане. Защо не се създаде спецгрупа  за борба с отвличанията?

Престъпниците ходят тотално на свобода. Това означава, че те работят за някого. Те са сложени там от някого. Автокрадците си пият кафето и всички ги знаят.  Напуснах България заради отговорност към децата си. Дълги години исках да се боря и да подобря нещата, но това е

Резултат с изображение за Иван Киров

http://frognews.bg