Идват времена, в които тайни просто няма да е възможно да се създават

Чудех се какво се случва с разузнавателните служби в света, тъй като си давах сметка, че е невъзможно те да са извън подмяната на естествените власти с изкуствената власт на задкулисието. Знам отлично, че определени разузнавания работят от името на това задкулисие десетки години наред. Но също така знам, че в тези структури, които по принцип са призвани да пазят държавите с всички възможни средства, основно тъмни, няма как да не присъстват и мислещи индивиди, които със забързването на развръзката около световната глобална Дълбока Държава, да не си задават въпроси и са не търсят и намират отговори. Смятам, че човешкото същество винаги има способност да мисли. Само роботите не мислят. Но хората по природа не са роботи. Колкото и да ги промиват, натискат и ожесточено да ги държат в безсъзнание, те си запазват шанса все някога да се замислят. Това право никой не може да им отнеме!

И така, благодарение на статията, която постнах, аз разбрах, че в службите по света се случва същото, което се случва навсякъде.

Поставят се послушни хора по върховете, които изпълняват нужните указания. Това ме успокои, защото означава, че не всички служители на разузнаванията са съгласни с това, което инсталираните им от глобализма правителства извършват. И се налага ръководството да се осигурява чрез „правилни“, често външни хора, само и само да се запази контрола.

Успокои ме още, защото разбрах, че в разузнаванията е настъпила същата въпиюща потребност от кардинална промяна поради простия факт, че решенията в службите ги вземат не експертите им, както беше досега, а политиците или инсталирани за целта лица, както е в момента.

Жак Бо съвсем директно го казва:
Досега политиците са слушали експертизата на службите и са ги изпълнявали.
Сега службите изпълняват нарежданията на политиците, които знаем, че идват от един и същ световен задкулисен център.

Това е много сериозно!
Тези структури много трудно се променят. Но веднъж засилени към промяна, обрат няма! Все някога някой в тях ще реши, че подчинението на малоумни политици, каквото управляват целия западен свят, е опасно, вредно и животозастрашаващо за цели народи и за човечеството в глобален смисъл. А тези хора там знаят много!
Тръгнат ли на неподчинение или на разкриване, нещата ще бъдат фатални. А това рано или късно ще стане. Идват времена, в които тайни просто няма да е възможно да се създават.

Анастасия Гешева