Идиотските брътвежи на Карадайъ, всъщност, съвсем не са случайни!

Преди умопомрачени патриоти да скачат колко са обидени на дпс, трябва да им се припомни, че същите управляваха заедно с дпс през цялото им съществуване.

Нямаха нищо против дпс да е гара – разпределителна за кражбите, държавните поръчки, държавните назначения, превзетите медии и за рестото. дпс и „патриотите“ са едно и също, защото са патерици на олигархичния модел в многото правителства, където се подвизаваха!

Няма нищо патриотично в лицата, узурпирали патриотичната ниша. Тези „патриоти“ нито веднъж не надигнаха глас с/у пеевски и мутрогените на всички нива в държавата, бранеха правителството на борисов по време на протестите, с/у зависимия прокурор и безчинствата му, гласуваха заедно всеки един идиотски закон, бранеха Сарая, бранеха антибългарските енергийни проекти в услуга на Кремъл, бранеха корупцията като златно яйце!

Нека припомним коя е коалицията „мутри“! Това са герб-дпс-„патриоти“-бсп! Те са едно неразделно цяло и благодарение на тях всичките, България е като изгорена земя! дпс има нужда от всичките гореизброени мафиотски партии и те имат огромна нужда от дпс.

Идиотските брътвежи на карадайъ, всъщност, съвсем не са случайни! Това е калкулирана провокация в услуга на „патриотите“ и нискочелия им електорат! Провокация, целяща да вдигне процентите на „патриотите“, за да имат шанс дпс да управлява задружно с тях както досега.

А дпс са корпоративна константа – и сега са се ангажирали да вкарат патриотите в парламента на всяка цена, за да продължат да мракобесничат и крадат заедно с тях, в пълна хармония и разбирателство както досега.

Човек трябва да е много късоглед, за да се върже на подобни некадърни театрални сценки на мутри-обединени!

Татяна Кристи