ИЗБИРАМЕ НЕЗАВИСИМОСТ ИЛИ КОЛОНИЯ

Българи, на 14 ноември ще сме изправени пред поредните избори, в които да решим каква България искаме. Дали тази на колониална зависимост, бедност, обезлюдяване и заличаване на българския народ, или да опитаме отново да вземем сами решението за съдбата си. Много пъти съм казвала, че аз не съм политик. Няма да бъда удобна, за да бъда във властта. Няма да мълча, за да ме харесват всички. Няма да подмина несправедливостта и предателството. Всяко нещо си има цена. Най-висока е цената на свободата и на истината. И аз съм готова да я платя!

За мен е чест да съм кандидат за вицепрезидент на Република България, издигнат от партия „Възраждане”. Д-р Костадин Костадинов е доказал през годините, че не се поддава на принуда и за него българските национални интереси са над всичко. Ние заедно сме решили, че България заслужава да се борим за нея. Защото, за разлика от други политици, ние не искаме властта като самоцел, а само като средство да продължим борбата на друго ниво. Защото, българи, битката за независимостта ни в днешния глобалистки свят, ще е жестока. Трябва отново да отвоюваме нашата независимост, да възстановим енергетиката си, селското стопанство, армията като единствен гарант за националния ни суверенитет, образованието като залог за бъдещето на българите.

Днес има много политически проекти, от които да избирате бъдещите управляващи. Страшното е, че за повечето от тях българските национални интереси не са важни. И ги предават и продават. Ние сме решили да бъдем различните – тези, за които преди евроатлантическите ценности, ще стоят българските ценности, за които единственото знаме, пред което да се поклоним, ще бъде българското, единствените интереси – тези на българския народ.

Ние заявяваме, че ще отстояваме само и единствено българските национални интереси, ще защитаваме българския народ, неговата култура, история, ценности и традиции. Няма да позволим българската политика да се диктува в чужди посолства.

Изборът ще бъде ваш. Но го направете с разум и сърце. Защото от избора Ви днес, ще зависи бъдещето на България утре!

Да живее България!

Елена Гунчева